ramboalibayburd
Member
ustacığım sorun etmeyiniz bu kadar benimle aynı raporu olanlar ağzını açamıyor gene iyiyim ben teşekkür ederimtüm samimiyeti ile hoş geldin mesajını vermiş.root ustam .verdiğin cevaba üzüldüm.hadi yanlış yazdın ,farketmedin diyelim.bi düzeltiver be kardeşim.(abiciğim.)veya (abim).tşk.ederim.
bekleyelim hojam sağolunuz@kabakburgiba sevgili Ustam Selamun aleyküm. Bu kardeşimiz espriyi seviyor herhalde sizin dediğinizi ben yaptım o kelimeyi düzenledim.. Bilmiyorum belki de sevgili @root kardeşim ile iletişimi çok iyidir. Hele ROOT ustamızın tepkisini bekleyelim. Bu arada siz nasılsınız sevgili @kabakburgiba ustam
ustajjım mesajını aldım ama bana ne veya niye bunu demek istediğini anlamadın canın sağolsun. ayarladığımız gibi yarın geliyorsun değilmiBak bu resim nedir böyle,sen bilirsin herhalde, Ekli dosyayı görüntüle 311871
ustajjım mesajını aldım ama bana ne veya niye bunu demek istediğini anlamadın canın sağolsun. ayarladığımız gibi yarın geliyorsun değilmi
ne maçı ustajanım maç yok yarın. mr dediğin şey nedirGelemem abim Mac var,
Hemde MR olmadan olmaz, Mr ile önce tepbit sonra cerrahi olur,
yanında birşey getirmene gerek yokki gel takılacaz yarın
frig dönemi tasviri heykel yüksek oranda tahrik olmuş baktığı yönde eski yerleşim yeri tapınak tarzı yer olabilir veya mezar alanı o kişinin. araştırılması lazımdır. ya değirmene giderim yada kuyaya düşer tahtalı köye giderim diyorsun yarın olmasada birgün görüşelim sana uygun ne zaman mekanÜstadım nereye geleyim ? Yarın TAHTALI KÖYLE , ALİBEY DEGIRMENİ maçi var yarın ordayım bu maçın hakemi benim, Ben varmazsam oyun başlamaz,, yarın Topu kuyuya kim düşürürse maç onundur, Daha ne deyim usdam,
Haaa az kalsin unutuyordum, bak bu resim nedir anlami nedir, Ekli dosyayı görüntüle 311958
frig dönemi tasviri heykel yüksek oranda tahrik olmuş baktığı yönde eski yerleşim yeri tapınak tarzı yer olabilir veya mezar alanı o kişinin. araştırılması lazımdır. ya değirmene giderim yada kuyaya düşer tahtalı köye giderim diyorsun yarın olmasada birgün görüşelim sana uygun ne zaman mekan