Demirdağınkurdu
Editör
Konu güncel
bak yaaa sanki bulunmaz hintkumasi bu..dedik sana sebinkarahisarin yuksek yerlerinde kayanin icinde diye..kahkahaHatrımızda kalsın kimbilir belki birgün tanışırız...
bak yaaa sanki bulunmaz hintkumasi bu..dedik sana sebinkarahisarin yuksek yerlerinde kayanin icinde diye..kahkaha
tek tek ya da toplu halde altın tespiti için tek bilimsel yöntem dedektördürarkadaslar kendi lafimi alinti yaptim.harbiden guzelbir argesi fikri olan varmi.
ustlerinde muskali horoz gezdirsek olmazmitek tek ya da toplu halde altın tespiti için tek bilimsel yöntem dedektördür
:23:
oroz bizi bozar be yaaustlerinde muskali horoz gezdirsek olmazmi
herturlu denemeyi argeyi paylasip sunuyoruzkii hem bilgi olsun hemde istismarcilara karsi onlem olsunböyle bir konu vardı yardımcı olur belki Şehir efsanesimii yoksa mümkünmüüü | Define Sohbeti - Define İşaretleri Çözümü
demekki senin cubuk evin etrafina gore ayarli...ustam dagda bayirda gozlem ile dokunma ile sembol ile bulunur biseylerCubuk arazide seni hep bir yere goturur kare dikdortgen metre kare ufak daire cizer peki neden heryerde calisir mineral dediginiz gozle gorunmeyen metalmi bu mineral yoksa toprak mı . piyasada bir suru cubuk var hazirdan tut elle yapilmis turlu turlu var mesela ben evin etrafinda 2 altin bilezigi buluyorum cubukla sonra cocuklara saklattim 3. 4 sefer bilezikleri buldum yine . Bir ara araziye daga gittim cubuklarla bir yere baktim sonra bilezikleri cikarip ileri bir yere koydum bileziklere gitmedi dagda bayirda bilezikleri gormuyor hic bir yerde tutarsan tut cubuklari neden boyle anlamadim bilezikleri sakla arazide 1metre 2metre yaklasmadinmi gormuyor