Bütün ustalarima ve arkadaslarima cevaben anlatayim
mayhem ustam sıkıntı olayınıda anlatayim.ben bu eve tasindigimda belli bir sure cocuk sesi duyuyorduk evin koridorunda mutfaga dogru kosturuyorlardi.bizde ust kattakilerin cocuklari var saniyoduk daha sonra onlarla tanisinca yasli bir cift olduklarini ve cocuklarinin olmadiklarini ogrendik torunlari varmis onlarda yazdan yaza geliyormus.biz onlarin cocuklari olmadigini ogrenince biraz korktuk ama ben ve hanim bu konuda tecrubeli olunca fazla kaideye almadik.daha sonradan benim hanim bunlarida gordugunu evin icinde 2 tane cocuk oldugunu soyledi.bende korkmamasi icin olayi gecisdirip duruyodum sonra hanim sikinti yasamaya basladi.bende bi uykuya yatip gorusmeye calistim uykuyla uyaniklik arasinda iken bir adam geldi.hanimla neden ugrastiklarini sordum oda bana gece mutfakta iken cocugun koluna bastigini cocuguna zarar verdigini soyledi.bende bizim kendilerine bi zararimizin olmadigini beraberce bu evde yasayabilecegimizi hanimada mutfaga girip cikarken size haber verecegini soyledim hanimla ugrasmamalarini korkutmamalarini yoksa bu isitanidigin insanlar var caninizi yakarbilirler diyip kapattim.oda bu sartlsri kabul etti zararsiz olduklarini bizi baska turlu dusunduklerini ama yasantimiza bakinca kendilerine bi zararimizin olmayacagini anladiklarini soylediler.o gunden sonrada hanimla ugramamaya basladilar.kayinvalidemde bizde kaliyor namazinda niyazinda her gün okumlarini yapar Kurani Kerimi devamli hatim eder.o bile odasinda devamli cocuk gordugunu uyurken gelip elini yuzunu oksadigini anlatip durur ama biz ona bu olaylari anlatmadik evde sıkıntım bu sekilde ama zararsizlar..asil olay gittigim yerlerde oluyor eger sahiplenme varsa benle ugrasiyolar miknatis gibi cekiyorum bu varliklari.simdiki ugrastigim yer cok korunakli ne zaman gidip gelsem devamli sıkıntı yasiyorum ben olayi bunlara bagliyorum arkadaslar..valla vesvese yaptigim takintigi yaptigim yadaa resimdeki olayi biseye benzettigim yok.hersey ortada goz yanilmasi yada baska bisey degil o yuzden manevi yonden destek istiyorum arkadaslar yardimci olacak arkadaslara simdiden cok tessekkur ederim