Dedektorburada Banner Mobile

Sikke

Dedektorburada Banner Mobile

hanau-090

Yeni Üye
Arkadaşlar iyi günler bu üç sikke buldum.orjinalmidir değeri nasıldır . teşekkürlerl

bozoklu

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Uzmanı değilim ama orjinal sikkelere benzemiyor.

ıYı

Süper Moderatör
Süper Moderatör
The Thing ustam aleykümselam selam.
Sikkeler resimlerden görüldüğü kadarıyla taklit.
Hikayesi nasıl acaba

dostozgur

Aktif Üye
Normalde değerli sikkeler ama elinizdekiler resimden anlaşıldığı kadar taklit maalesef.

OsiriS

Moderatör
Moderatör
Bulunan malzemenin kondisyonu bu kadar iyi olmaz..diger secenekleri incelemeden direk cakma olduguna kanaat getirelebilir.sana bi yerden geldiyse yada ugrasmaya calisiyorsan uzak dur güzel kardeşim burda bi tokat mevzusu var icinde olma ki dolandirilmayasin

ilk ben gördüm

Yeni Üye
Sikkeler makine ile parlatma işlemi görmüş gibi gözüküyor hatta en baştaki biraz ayarsız kuvvetle yüzü yenmiş olabilir.

hanau-090

Yeni Üye
Arkadaşlar yorumlarınız ve bilgilendirmeleriniz için çok teşekkür ederim.Bulma hikayesine gelince belki komik gelecek ama hurda karton naylon toplarken çöpte buldum.ya bilinçli taklit diye atıldı yada farkında olmadan atıldı durum böyle.saygilar selamlar

_Mithra_

🇹🇷 M¡₺ŕ@ 🇹🇷
Moderatör
Arkadaşlar yorumlarınız ve bilgilendirmeleriniz için çok teşekkür ederim.Bulma hikayesine gelince belki komik gelecek ama hurda karton naylon toplarken çöpte buldum.ya bilinçli taklit diye atıldı yada farkında olmadan atıldı durum böyle.saygilar selamlar
üç aynı sikke aynı yerde ama üçü de birbirine benzemiyorsa bu detayı görmek bile sahte olduğuna delildir