T TANRIDAGI Engellendi Katılım 25 Mar 2018 Mesajlar 92 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Konum iZMiR 9 Nis 2018 #25 kul diye doktugunuz altin tozu olabilir. keske bir test yapsaydiniz. kesin oyledir diyemem ama bu tarz bulgulara kul yada komur tozu diye kaldirip atmayin. deneyimle test edilmistir. ozellikle ermeni ve rumlarin yasadigi bolgelerde...
kul diye doktugunuz altin tozu olabilir. keske bir test yapsaydiniz. kesin oyledir diyemem ama bu tarz bulgulara kul yada komur tozu diye kaldirip atmayin. deneyimle test edilmistir. ozellikle ermeni ve rumlarin yasadigi bolgelerde...
I ipek yolu Aktif Üye Katılım 14 Mar 2018 Mesajlar 193 Tepkime puanı 0 Puanları 0 9 Nis 2018 #26 bizimde aklimiza geldi degil dediler.benim asil merek ettigim yabani erigin dibi mezar olurmu?ust tarafinda mezarlik varken niye oraya gommusler hemde yakip.ust taraftaki rampada bi yer var cokmus ve taslarla cevrili taslarin ustu horasan kapli acep ne ola?
bizimde aklimiza geldi degil dediler.benim asil merek ettigim yabani erigin dibi mezar olurmu?ust tarafinda mezarlik varken niye oraya gommusler hemde yakip.ust taraftaki rampada bi yer var cokmus ve taslarla cevrili taslarin ustu horasan kapli acep ne ola?
BulursamKader25 Yaptigim Yorumlar; Resmi Kazilar İcin Gecerlidir. Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 6,666 Tepkime puanı 9,211 Puanları 24 9 Nis 2018 #27 ipek yolu' Alıntı: bizimde aklimiza geldi degil dediler.benim asil merek ettigim yabani erigin dibi mezar olurmu?ust tarafinda mezarlik varken niye oraya gommusler hemde yakip.ust taraftaki rampada bi yer var cokmus ve taslarla cevrili taslarin ustu horasan kapli acep ne ola? Genişletmek için tıkla ... <<<<<<<<<<<<<<<<<<< Fotoğraflama nasil olmali..!!! - çözüm için en önemli konu: | Define Sohbeti - Define İşaretleri Çözümü <<<<<<<<<<<<<<<<<<
ipek yolu' Alıntı: bizimde aklimiza geldi degil dediler.benim asil merek ettigim yabani erigin dibi mezar olurmu?ust tarafinda mezarlik varken niye oraya gommusler hemde yakip.ust taraftaki rampada bi yer var cokmus ve taslarla cevrili taslarin ustu horasan kapli acep ne ola? Genişletmek için tıkla ... <<<<<<<<<<<<<<<<<<< Fotoğraflama nasil olmali..!!! - çözüm için en önemli konu: | Define Sohbeti - Define İşaretleri Çözümü <<<<<<<<<<<<<<<<<<