Ustam anlıyorum sizi aklısınızda çok sıcaktı 2 resim ilk kayanı son kısmındaŞimdi bu nedir tam karar vermek zor dört bir yönden resimlese imişsin keşke. Birazda bunun çevresinde olanlar ne olduğu hakkında fikir verebilir. Önünde dere mi var yada baktığı yönde ondan yüksek bir tepemi kayalık olan . Yanindan tarihi yolmu geçer kaynak suyumu var yani detaylarda lazım yineede şu kırmızı çizdiğim yerlerde işçilik var gibi . Sarı ok olan yerlerden boşluk bakın birde sarı içine aldığım alanda boşluk bakınız. Ve ikinci resimdeki yeride net görmek gerek.
Ekli dosyayı görüntüle 296014
Ekli dosyayı görüntüle 296016
Üçüncü resim emen 5 metre önü çubuk orda boşluk gösteriyorŞimdi bu nedir tam karar vermek zor dört bir yönden resimlese imişsin keşke. Birazda bunun çevresinde olanlar ne olduğu hakkında fikir verebilir. Önünde dere mi var yada baktığı yönde ondan yüksek bir tepemi kayalık olan . Yanindan tarihi yolmu geçer kaynak suyumu var yani detaylarda lazım yineede şu kırmızı çizdiğim yerlerde işçilik var gibi . Sarı ok olan yerlerden boşluk bakın birde sarı içine aldığım alanda boşluk bakınız. Ve ikinci resimdeki yeride net görmek gerek.
Ekli dosyayı görüntüle 296014
Ekli dosyayı görüntüle 296016
Anladım ustam en kısa zamanda dediğinizi yerine getireceğimFotoğraflama yetersiz bana göre. Kayanın alt tabanda bir şüpheli kısım var ama giriş noktası orası olamaz eğerki girilecek bir yer var ise. Olası şüpheli yerleri görmek gerekli diye düşünüyorum.
Bidaki gidişimde inşallah dağa detaylı çekerim ustam derin arama cihazı götüreceğim kısmet olursaBu stilde ki işaretlerin çoğunda oda mahzen vs... olmuyor.Genelde kasa tarzı malzeme oluyor.Kayada ki vurgu ve işçiliği bu fotoğraflarla incelemek zor.Karşıt kayayıda yönleride çecre ile görmek doğru olur.