Bu mesajınızı görmemişim kusura bakmayın. 3. Resim dediğiniz çubukların boşluk verdiği bölge zaten bir tümsek görünümünde. Oraya yoğunlaşabilirsiniz ama keşke bölgeyi tamamen görebilseydik biraz uzak foto çekimiyle bölgeyi komple kadraja alabilirseniz her yönden daha sağlıklı yorumlar gelecektir umarım.3
Üçüncü resim emen 5 metre önü çubuk orda boşluk gösteriyor
Çubuk tuttum ustam boşluk veriyor dedektör de tuttum ama dedektör tek tek makinası olduğu için fazla işe yaramıyorÜçüncü fotonun olduğu yerde mezarı var.Taşın önünde .otların durumuna bakarsan anlarsın.orası zayıf ve otlar sararmış ve bitmemiş.oraya çubuk veya dedektör tut.şansın bol olsun.
Şişleme yöntemi makbuldür düz arazide. Varsa toprak altında kayalar ile kapatılmış alanın krokisini çıkarabilirsiniz demir çubuklar çakarak.Çubuk tuttum ustam boşluk veriyor dedektör de tuttum ama dedektör tek tek makinası olduğu için fazla işe yaramıyor
Düz arazi ustam yer tarlanın boyu emen zahten dediğim gibi sunak ta var emen yanındaki kayadaŞişleme yöntemi makbuldür düz arazide. Varsa toprak altında kayalar ile kapatılmış alanın krokisini çıkarabilirsiniz demir çubuklar çakarak.
Usta video nasıl yüklerim burayaŞişleme yöntemi makbuldür düz arazide. Varsa toprak altında kayalar ile kapatılmış alanın krokisini çıkarabilirsiniz demir çubuklar çakarak.
Youtube yükle ve linkini kopyalayıp burda paylaşUsta video nasıl yüklerim buraya
OkYoutube yükle ve linkini kopyalayıp burda paylaş
Gönderdim ustamYoutube yükle ve linkini kopyalayıp burda paylaş