Arkeolog Ali.
Bilgili Üye
Sorunuza Tam olarak anlayamadım Türkçe'yi de fazla bilmediğim için bana resim aratsanız anlatım şeklinde anlatırsanız yardımcı olurumSelamünaleyküm sayın ustam güzel paylaşımınız için teşekkür ederiz sayın ustam çok güzel paylaşımlarınız var ellerinize ve emeğinize sağlık derim sayın ustam 3..4. yavrulu domuzunda paylaşımınızi yapabirmisiniz aceba.saygilarimla.
Resim paylaşırsanız sevinirim domuzlar akarken mi Dağınık mı bir arkaya bakan var mıdır toynaklar tam mıdır uzvaları tam mıdır ne şekildedir Kadir kayadandır yerde zeminde midir sana bakar vaziyette mıdır uçurumda mıdır değirmene yakın mıdır Bunlar çok önemli baktıkları yerde yürüdüğü tarafta onlar gibi aynı şekilde Kayalar var mıdır Dikili Kaya var mıdır siyah taş var mıdır ya da siyah kaya var mıdır ulu ağaç var mıdır çok önemli Bunlar hepsiSelamünaleyküm sayın ustam güzel paylaşımınız için teşekkür ederiz sayın ustam çok güzel paylaşımlarınız var ellerinize ve emeğinize sağlık derim sayın ustam 3..4. yavrulu domuzunda paylaşımınızi yapabirmisiniz aceba.saygilarimla.