Dedektorburada Banner Mobile

Sizler İçin Karışık Görsel Hazırladım.

Dedektorburada Banner Mobile

My bro

Yeni Üye
Selamünaleyküm sayın ustam güzel paylaşımınız için teşekkür ederiz sayın ustam çok güzel paylaşımlarınız var ellerinize ve emeğinize sağlık derim sayın ustam 3..4. yavrulu domuzunda paylaşımınızi yapabirmisiniz aceba.saygilarimla.

Arkeolog Ali.

Bilgili Üye
Selamünaleyküm sayın ustam güzel paylaşımınız için teşekkür ederiz sayın ustam çok güzel paylaşımlarınız var ellerinize ve emeğinize sağlık derim sayın ustam 3..4. yavrulu domuzunda paylaşımınızi yapabirmisiniz aceba.saygilarimla.
Sorunuza Tam olarak anlayamadım Türkçe'yi de fazla bilmediğim için bana resim aratsanız anlatım şeklinde anlatırsanız yardımcı olurum

Arkeolog Ali.

Bilgili Üye
Resim paylaşırsanız sevinirim domuzlar akarken mi Dağınık mı bir arkaya bakan var mıdır toynaklar tam mıdır uzvaları tam mıdır ne şekildedir Kadir kayadandır yerde zeminde midir sana bakar vaziyette mıdır uçurumda mıdır değirmene yakın mıdır Bunlar çok önemli baktıkları yerde yürüdüğü tarafta onlar gibi aynı şekilde Kayalar var mıdır Dikili Kaya var mıdır siyah taş var mıdır ya da siyah kaya var mıdır ulu ağaç var mıdır çok önemli Bunlar hepsi