Dedektorburada Banner Mobile

Sohbet - Fal oklari ve define iliskisi

lokomotivo1

Member
Aslinda haklisiniz abi haramdir diyorsunuzda nasil haram oluyor anlamis degilim ya sonucta kac yuzyillsr once gomulmus ve buyu yapilanda var sanirim dimi ?

uçmuş

Süper Moderatör
Süper Moderatör
benim haram deddiğim definecilik değil araştırma geliştirme işleri değil şekilli şekilsiz kağıt açma kum kahve remil veya herhangi fal işleri haram dedim ... yoksa definecilik yapabilirsin ....

uçmuş

Süper Moderatör
Süper Moderatör
resimlerin varsa konu aç yorum yapsın ustalar üstadlar vardır yoktur varsa şuradadır buradadır yokla boşluk bak vs vs yorum lansın ....ama resimli define işaretlerine başka konu aç

lokomotivo1

Member
Ciddimisin abi bende definecilik sandim ya agahaah :) evet abi cok iyi gercekten ama baya bir arastirma yapmam gerekiyor oncelikle :) nerden baslamaliyim vs bakacagim duruma gore :)

uçmuş

Süper Moderatör
Süper Moderatör
fotoları yükle gerisi yavaş gelir .. definecilik heyecanı azmi hırsı senide sarmaya başlar ... çok kapılmadan hobi olarak keyif alarak yapmaya başlarsın ....

Smokin

Moderatör
Moderatör
Bildiğim kadarıyla fal bakmak ve baktırmak dinden çıkarıyor. İslamiyette fal ve falcılığa yer yoktur . Selametle

lokomotivo1

Member
Hmm anladim abi bende resim suanlik yok yalan soylemuyim ama artuklular bilirsin eski mardin fabrika ve tarlalar var abim tarlalarimizda kuyular var bir taslar var aklillara zarar boyle guzellik yok bembryaz du akiyor abi 1 aynsonra gidecegim hepsini cekip gonderecegim emin olun rivayete gire artuklu bide o defineleri koruyan simsiyah yilanlar var baya tehlikeli devlet giremiyor gecen sene 1 kasa definw buldular jandarma rl koydu sikayet ettiler o yuzden gizli yapacaksin ama cok sikintili bir is abi yorumlarini bekliyorum saygilar

uçmuş

Süper Moderatör
Süper Moderatör
senin demene göre göz önünde 1 yer takip edilen yerler .... ve oralarda gözü olanlar çok ...

uçmuş

Süper Moderatör
Süper Moderatör
sen şuan memlekette değil de başka yerdesin sanırım .. memlekete gidince güzel fotolandır yükle bakalım ne nedeğildir nedir nasıldır .

lokomotivo1

Member
Evet abi koye gidiyoeum her sene yarin amcama mesaj atavagim vasa onda bana atsin ama bir kac tane olmasi lazim bakacagim fotograf kartvizitine tesekkur ederim bu arada ilgilendigin icin abi sotbetin keyifli :)