kafkasli hoca sen pesetmezdin yaw ne oldu yaslandikmi , vesselam canin sagolsunKonuyu uzatmayım dadaş dostum toyalp dostum kalple kırılmasın suçlu benim
Arkadaşa yardımcı olun inşallah
Hiç bir tarafını değiştirmedik alıntı yaptığın benim yorumu sildim benim le sorunun bitsin diye yok pes etme olayıbdeyil artık sayğı duymayanları kale almıyorum o kadar benim hakkımda yorum yazarsan tolerans tanımam bu seferyaw bunun neresini değiştirdiniz neyini beğenmediniz de değiştiriyorsunuz ????
Maksim sana nasıl bir kusur işledik kurbanımiyi ettin iste buyuzden siteye girmiyorum karkaslı bastan sona hataliydi üyeye yazik oldu komedi .......
Ustam kırmızı ile çizdiğin alanda bolca boşluk aldım ama ağaç kökü olabilir diye düşünmüştüm. Evin altında da boşluk ve mahsen var ama giriş boşaltılamamış. Şömine önünde de şuan ki mesafeden sonra 96 cm daha devam diyor ve cihaz bazen çelik bazen metal bazende sarı sinyali veriyor.Selamün Aleyküm,
Kıymetli Ustam.
Şömine önü:
Şömine bozulmasın. Tabanı boş.
İşlem yapılan yer, şömine önü, dolu
Derinlik 3.5-4.5 metre arası
Değerli testi (sarı-beyaz) yapılmalı.
Aşağıdaki resimde de kırmızı ile işaretlediğim yer kontrol edilmeli.
Test başarılı sonuç verirse, masrafa değer.
Ekli dosyayı görüntüle 148462
Evet benim kanaatim de şömine önünde devam edilmelidir.Ustam kırmızı ile çizdiğin alanda bolca boşluk aldım ama ağaç kökü olabilir diye düşünmüştüm. Evin altında da boşluk ve mahsen var ama giriş boşaltılamamış. Şömine önünde de şuan ki mesafeden sonra 96 cm daha devam diyor ve cihaz bazen çelik bazen metal bazende sarı sinyali veriyor.
Ama mahsenemi iniyoz yoksa başka birşeyemi bilmiyorum. Kendi yaptığım ve hala yapım aşamasında olan cihazımı altında boş kalem ile 3 mm lik çubuklar kullanarak 4.950khz freansta çalıştırdım ve bahçeden şöminenin önüne getirdi. O yüzden çalışmayı burada yoğunlaştırdık. Evin içeriside her yerde cihazla boşluk alıyorum.
Benden önce tanıdık bir şakülcü kırmızı alanın solunda ahır var ve girişde büyük bir kiraz ağacı var. Şakül burayı göstermiş olabilir yada olmayabilir demiş. iş baya karışık bir hal alıyor ama biz çalışmamızı yinede aynı yerden yapmayı planlıyoruz.
Ustam şömine önü şuan 160 cm de. İnşallah fırsat buldukça çalışmaya devam edeceğiz. Sonrasında da diğer alanlara geçeceğiz.Evet benim kanaatim de şömine önünde devam edilmelidir.
Şu an 1 metre olmuş zaten. 1 metre daha gidince iş hemen hemen belli olur.
Burada hedefe ulaşmak nasip olursa, kırmızılı alanı; iyi bir alan tarama ile görmek lazım.
2 oda tespiti netleşirse, 10 kg. mal umudu artmış olur.