akıltopağı
Operatör
Ustam kuyruktaki hatayı dahi bildiniz ..burda ne var ustamDaha önce iki tane daha yıln işareti gördüm o kadar güzel değillerdi ?olur ben ce yinede usta sizsiniz.
Ustam kuyruktaki hatayı dahi bildiniz ..burda ne var ustamDaha önce iki tane daha yıln işareti gördüm o kadar güzel değillerdi ?olur ben ce yinede usta sizsiniz.
Yerini görmek istiyorum nereden gitmisse ustam.Burasinin isi bitmis.
Ugrasmaya degmez.
Resmin boynunda bir tanede iz var hafif tırnaklı fındık kabuğunun izi gibi.
Resmi nasıl netleştirebilirim bir bilgisi olan varmı.
yılanın kafasının altında boşluk var.baktığı yön araştırılmalı ama tuzaklı olduğu düşünülerek dikkatli hareket edilmeli hayırlı olsun
[/QUOTsagol ustam tuzak bilmiyorum da .bu atar çekilmiş buna güzelleme.
Ustam net olarak boynunda bir iz var taraklı birşey diyor .başının orada hilal gibi bir kesik var kuyruk nasıl ustaca yapılmış nişangah gibi göz bura bakıyor.kafalarına göre dere yapmış adamlar buradan başlıyor.bu yılan derenin içinden kuytuya doğru gidiyor mesafe veriyor .bi el uzat çok yakınız ustam
Evet bu bölüm gözden bakınca kuyruktan aşağıya kadar o kısım görünüyor .nasıl yaptılar orası merak edilir müthiş.
O bölümden sağ tarafa doğru (kenar bölüm) kayanın kırılmadığına eminmisin? öyle bir izlenim sergiliyordaEvet bu bölüm gözden bakınca kuyruktan aşağıya kadar o kısım görünüyor .nasıl yaptılar orası merak edilir müthiş.
Eminim saatlerce inceledim tüm yatak gibi bir tek parça kaya kuyruk kısmından bir parça kırıp resimdeki hale getirmişler.kıldıkları parçayı şeklin ağız tarafına dikey olarak sapmışlar.ve bunu kendilerinin yaptığı dere gibi(anadereye inen 15mtr uzunluğunda) yerin görünen yerine alın gibi yerleştirmişler.tam boynunda murç izine benzer bir noktacık vuruşlar.O bölümden sağ tarafa doğru (kenar bölüm) kayanın kırılmadığına eminmisin? öyle bir izlenim sergiliyorda