deli firat
DOĞACI
Üzülme bu deli gardaşın geçen yaz 40 bin kaptırı ? izini buldum İzmir’de yakında öpecem onuDesme yara mi ?
Üzülme bu deli gardaşın geçen yaz 40 bin kaptırı ? izini buldum İzmir’de yakında öpecem onuDesme yara mi ?
oooo agaOda deyil hazırlık yapıyorum
Gidecem diye bir yola vurmaları var bir yola vurmaları varki sorma gitsin
Ama bunun tabi birde dönüşü var
Gelince başlar evdekiler
Hangi kuyumcuya bozdurdun
Hangi bankaya yaptirdin paraları ?
Şalvar bank de gitsin ?oooo aga
ne diyeceğimi şaşırdım vala
Ben onca arge yaptım inanirmisuniz tek bir delikli kuruş dahi masrafın olmamıştırÜzülme bu deli gardaşın geçen yaz 40 bin kaptırı ? izini buldum İzmir’de yakında öpecem onu
? ?Şalvar bank de gitsin ?
En doğrusu budur.Ben onca arge yaptım inanirmisuniz tek bir delikli kuruş dahi masrafın olmamıştır
Yol parası sigara ya varana kadar ilk 2 çalışmam haricinde
Kolay kolay arge yapmam ama yapincada birşeyler koparmadan bırakmam
Ben evden çıkıp gideceğim yer en az benim masrafimi karşılayacak bir sonraki ar geme yetecek bir bütçe bırakacak bir yer olmasına gayret ederim
Aynı bölgede asıl çalışma yapacağım yerin dışında en az 1 kaç nokta daha belirlerim bu noktalar mümkün mertebe mezar
Uyanık seni ??Ben onca arge yaptım inanirmisuniz tek bir delikli kuruş dahi masrafın olmamıştır
Ben evden çıkıp gideceğim yer en az benim masrafimi karşılayacak bir sonraki ar geme yetecek bir bütçe bırakacak bir yer olmasına gayret ederim
Aynı bölgede asıl çalışma yapacağım yerin dışında en az 1 kaç nokta daha belirlerim bu noktalar mümkün mertebe mezar
İşte şimdi güzelleşiyor sohbet kulağımızın, gözümüzün pası silinsin,Ben onca arge yaptım inanirmisuniz tek bir delikli kuruş dahi masrafın olmamıştır
Var olan bir ekip bir adamı kaldıramıyorsa o iş baştan yaşş usta doğruya doğruİşte şimdi güzelleşiyor sohbet kulağımızın, gözümüzün pası silinsin,
hep 70 lerin Orhan Aksoy filimleri gibi olmasın define muhabbetleri.
Ben cocuklarima bile film izlemiyorum kaldi ki benim hiç isim olmazİşte şimdi güzelleşiyor sohbet kulağımızın, gözümüzün pası silinsin,
hep 70 lerin Orhan Aksoy filimleri gibi olmasın define muhabbetleri.
Ve bunlarda zamanla anlaşılır oldu tarafındanBenim arge yapacağım bölgeler ve sınırların var
Bu sınırlar dışına çıkamam
Bu sınırın dışında en başta benim kendi memleketim Bitlis var ne yazıkki
Kendi koyum ekseni haricinde hiç bir bölgede bitliste bir tek yere bir tek fiske vurmam asla ne halleri varsa görsünler
Özellikle bahçe saray gürpınar ve hizan bölgeleri mutki muradiye nursen de bunlara dahil benden uzak allaha yakın olsunlar