Vallaha ustam fotoğrafları ben çekmedim daha var yüklerim onlarıda , açılmış yer dediğiniz neresi oluyorFotoğrafı çekmeye para mı istediler kardeşim ?
şöyle genişçe alaydın ya.
diğer Fotoğraflar ile aynı alanda mı?
açılmış bir yer var orda.
bulmaca çözdürüyon bize.
Bu ortama gore kral biyerde oldugunu dusunuyoruz...sen neyapip nerden baslamayi dusunuyon .kisin attigin paralar butip yerlerdenmiydiŞöyle bir yer , ne düşünüyorsunuz ustalarım?
Ustam burayı yeni keşfettim bir arkadaştan rica ettim fotoğraflamasını istedim ulaşımj zor biraz 1-2 saat yürüme mesafesi var , attığım paralar buraya ait değil 10km bir mesafe var aralarında, görseldeki yer bir vadi iki dağın arası , nereden başlayacağımı bende bilmiyorum zeminden başlarım herhalde ama siz değerli ustalarımın fikirleri nerden başlamam gerektiğini kolaylaştırır. SaygılarBu ortama gore kral biyerde oldugunu dusunuyoruz...sen neyapip nerden baslamayi dusunuyon .kisin attigin paralar butip yerlerdenmiydi
Hele bi atasta cay demle bakucuyuukUstam burayı yeni keşfettim bir arkadaştan rica ettim fotoğraflamasını istedim ulaşımj zor biraz 1-2 saat yürüme mesafesi var , attığım paralar buraya ait değil 10km bir mesafe var aralarında, görseldeki yer bir vadi iki dağın arası , nereden başlayacağımı bende bilmiyorum zeminden başlarım herhalde ama siz değerli ustalarımın fikirleri nerden başlamam gerektiğini kolaylaştırır. Saygılar
Çay demleruk ustam o kolayHele bi atasta cay demle bakucuyuuk
Bir ortak noktamız vardı iki oldu; çay