ilk fırsatta giderim inşallah gidince bol resim çekerim yüklrim saygılarGüzel yer, ilk resmin daha geniş açışı resimleri gidince inceleyip yükleyebilirmisin. Basamaklı olan yerleri de keza öyle. Bi sorarmısın resmi çeken arkadaşa açılmış kaya mezarlar varmı. Resimlerde kasa olarak işaret göremedim. Daha geniş incelenmesi lazım. Sela etle kal
İlk fırsatta gidip fotoğraf çekerim ustaö , herşeyin hayırlısı . saygılarResimler yetersiz. Ama mekan güzel... Açılmamış birçok yer vardır burda... Tespitlerde çok zorlanıcağınızı düşünmüyorum... Etrafli resimler gelirse ve konuyu güzel işlerseniz burdaki ustalar burdan size güzel yerlr buldurucaklardır...
İlginiz için teşekürler ustam , ilk fırsatta resim yüklemeye çalışırım saygılar .2 resmi detayli cek yakin cekim almissin genis acidan resimle gorelim 4 etrafinida
Bakireyse bi dusun genede sen kahkahaBolge bakire bir bölge açılmış kaya mezarı olduğunu düşünmüyorum ama tabi gidince kontrol eddrim
Aynen ustam belli olmaz kontrol etmek lazım ?Bakireyse bi dusun genede sen kahkaha
Dikkat ederim ustam , teşekkür ediyorum .GABRİEL kardeşim .. resimlere bakarken şuranın baktığı yer .. buranın baktığı yer derken resim bitti görmem gereken yeri göremedim ... o oturak taşına otur ileriyi çek .. geniş alacak şekilde cek .. rastgelsin