deli firat
DOĞACI
Hayırlı olsun bol nasipler banada lazım nerden bolsak bu fiyata ?
Aleykum selamselamun aleyküm dostlar almanyadan sipariş verdiğim el pointeri 20 gün snr geldi cihazı denedim çok güzel çalışıyor
allah razı olsun tşkler sağolunHayırlı olsun bol nasipler banada lazım nerden bolsak bu fiyata ?
aynen öyle üstad ben altın ve bakır parayla test ettim güzel iş görüyorElektronik bir aletin derinlik testi yapılacaksa eğer kesinlikle mıknatıs tutmayan ve diyamanyetik bir metal ile testinin yapılması gerekir.
sağolasın tşklerAleykum selam
Hayırlı olsun inşallah.
her makinecinin elinde olması gereken bir alettir kazdıktan sonra çok küçük parçaları bulmak kolay oluyor genelliklede obulları karanlıkta ışık yakmadan kolaylık oluyor herkese tavsiye ederimaynen öyle üstad ben altın ve bakır parayla test ettim güzel iş görüyor
o fiyata tr de zor bulunur anca dışarıdanHayırlı olsun bol nasipler banada lazım nerden bolsak bu fiyata ?
ustam onun diyer bir modeli var eski olan senin gösterdiğin modelden farklı çekimi daha iyi bulabilenlere bunu tavsiye ederim buda garretin eski modeli sesli ve titreşim özelliği varPinpointer
Merhaba, Çubuklar ile ile tek tek yapma arzumdan dolayı aliexpresten "çakma" Garrett pro pointer sipariş ettim. Fiyat 120 tl + 15 tl gümrük vergisi- total 135 tl. Almak isteyenler olursa diye belirteyim. Hava testleri : 1 kurus # 2 - 2,4 cm 5 kuruş # 2,2 - 2,6 cm 10 kuruş # 2,5 - 2,8 cm 25...definesohbeti.com
garret eski modelide olsa pahalı malesef bana gelende sesi ve tirteşimli keşke titreşimi iptal edebilsek zaten makina öttü mü elimiz ayağımız titriyoro fiyata tr de zor bulunur anca dışarıdan
ustam onun diyer bir modeli var eski olan senin gösterdiğin modelden farklı çekimi daha iyi bulabilenlere bunu tavsiye ederim buda garretin eski modeli sesli ve titreşim özelliği var
Ekli dosyayı görüntüle 279269
doğru biraz pahalı titreşimi iptal edebilirsiniz içini açıp ayaklardan biri titreşim içindir tabi elk. anlıyan biri yapabilir veya düğmeden titreşim yerini bir şekilde kapatıp iptal edebilirsiniz en sona çekince düğmeyi titreşim oluyorsa vidaları sökün düğmenin en sona gitmemesi için arkasına bir şey sıkıştırın titreşime geçmez sadece sesli görev yapar benimkinin titreşimi bozuldu iki ayak iş görüyor sadece sesli bende o sorun kendiliğinden halloldugarret eski modelide olsa pahalı malesef bana gelende sesi ve tirteşimli keşke titreşimi iptal edebilsek zaten makina öttü mü elimiz ayağımız titriyor
ilginize tşkler benim cihazın düğmesi basınca açılıyor yani ileri geri hareket eden bir düğmesi yok bas bırak şeklinde kulanım klavuzunu okumak lazım belki bir şekilde titreşim dewre dışı bırakılabilir tadilatsız.doğru biraz pahalı titreşimi iptal edebilirsiniz içini açıp ayaklardan biri titreşim içindir tabi elk. anlıyan biri yapabilir veya düğmeden titreşim yerini bir şekilde kapatıp iptal edebilirsiniz en sona çekince düğmeyi titreşim oluyorsa vidaları sökün düğmenin en sona gitmemesi için arkasına bir şey sıkıştırın titreşime geçmez sadece sesli görev yapar benimkinin titreşimi bozuldu iki ayak iş görüyor sadece sesli bende o sorun kendiliğinden halloldu