ZİKRULLAH
Engellendi
Sayın ustam Aleykümselam samimi ve içten yazınız için çok teşekkür ederim.İyi dilekleriniz yolunuzda mevlanın izni ile ışık gibi parıldasın.İnşallah herşey çok daha güzel olacak.@ZİKRULLAH selamunaleykum ustam, ustam bende 1 aya yakındır bunu istiyorum ustalarımdan, çubukla şakülle arama tarama metal bulunabilir, bulunmaz demiyorum, çubuğun dilinden anlamak emek ister uzun zaman ister, cihaz veya sensör sistemi çubuğu tamamlayinca tadına doyulmaz, diğer konularda da yazdım 20 yıl önce 3 yıl kadar uğraştım koşturdum hep boşa kürek çektik, sonra bıraktım, bulunduğum yerde çok güzel yer altı bolluk içinde, uğraşanlar ufak tefek cihazlarla kulaktan dolma kosturuyor, birine sordum kaç yıldır uğraşıyorsun, 7 yıldır dedi, doğru söyle bir şey buldunmu, abi inan birkaç nal çivi sinden başka bir şey bulmadim, ustalarım benimde eski heyecan kıpır kıpır oldu, düdüktöre güç yok, dedim nette ne bulabilirim, baktım @BulursamKader25 @Aliömer @HİTİTLİ @kabakburgiba @Mhmt82 @bozoklu @Mal bulanındır ve diger kıymetli değerli ustalarım maşallah dert babası plan proje ustası, sağolsun ustalarım bakır sulfatli mineral eleme sistemi, şakül çubukla ilgili yardımcı oldular, çubukla 25 yer tesbit ettim küçük bir alanda, boşluk buluyorum yanyana oda buluyorum derinlik olcuyorum fakat sarıkız a ulaşacakdalga sistemi ssensörü cihazı olmazsa olmuyor, 3 yeri kepceile işleme aldım, maalesef mineral, ustalarım güzel kardeşlerim çubuk tamamda cihaz alette lazım çünkü çok güzel bir alan var, lidyami bizansmi romami ermeni yerleşim yerimi dersin, 3 veya 4 mt de bana alttakini teyit edecek bir sensörle neler olur neler, inşallah yağışlar başlamadan bir ustamın vicdanı sırlarda bu gazi ye bu seyyide biri yardımcı olur, sensormu cihazmi yontemmi yeterki işe yarasin, olsada olmasada RABBELALEMİN yolunuzu bahtinizi açık eylesin, işiniz gücünüz rast gele inşallah.
Allaha emanet olunuz esen kalın..