Surfer'den Kordinatlara Filtreleme Yaparak Görüntü Elde Etmek

kertenkele

Editör
Nil ustam sen ver adresi nerden indirsiniz surferi bulamadım yardımcı olursan çok sevinirim tşkl

Nil

Engellendi
kertenkele , bendeki surfer lisanslı , indirme adresi varmı bilmiyorum

kertenkele

Editör
Nil ve saftilki kardeşim şimdi sizin bu surfer ücretlimi yani ücretli ise ücret ne kadar ödüyorsunuz ve nerden temin ederiz ayrıntılı ikinizdende cevap bekliyorum tşkl ikinizede

saftilki

Moderatör
Moderatör
arkadaşım forum kuralları gereği ilacı yani crack hakkında birşey söyleyemem ulu orta,
ben iki adet link attım baktınmı onlara? yok indiremedin'se söyle bir iki link daha bulur atarım,

toyalp

Bulaşan mazlumun ahıdır.Kainat bu yükü kaldıramaz.
Süper Moderatör
arkadaşım forum kuralları gereği ilacı yani crack hakkında birşey söyleyemem ulu orta,
ben iki adet link attım baktınmı onlara? yok indiremedin'se söyle bir iki link daha bulur atarım,
Değerli kardeşim, crack ve ya lisanlı sürüm paylaşmakta sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Olur da program yapımcıları tarafından herhangi bir ikaz gelirse zaten linkler site yönetimi tarafından kaldırılır. Burası bir paylaşım platformu. Bildiğiniz bütün dökümanları reklam içermeksizin rahatlıkla paylaşabilirsiniz. Hayırlı forumlar

kertenkele

Editör
Nil ustam cevirmen var sende onun link atsana bana surfer yukledim cevirmeni bulamadim

kertenkele

Editör
Nil ustam cevirmen var sende onun link atsana bana surfer yukledim cevirmeni bulamadim