Surfer'den Kordinatlara Filtreleme Yaparak Görüntü Elde Etmek

odin

Editör
Bu en son sonucuna ulasip paylastigim yer için neden burasi kisaca anlatayim; bana bu bolgede 3 yer soylendi, ilkini zaten paylastim. Diger ikisi icinde tesaduf yada degil bana gosterilen yerlerden 20-30m sapma ile program oda gosteriyor. Bize dusen artik teyit etmek ama bu sene ama 5 sene sonra artik ne zamana kismet olursa. Program %100 guvenilirmi derseniz benim icin halen askida fakat bu 3 yeri neredeyse onaylar sonuclar vermesi sasirtti diyebilirim. Simdilik kendi adima daha fazla yer bakmanin bir yarari yok islem yapamadigimdan dolayi. Yinede konuyu takipteyim, herkesin kismeti bol olsun.

teksigara

Member
Bu çevirmeni ve surfer nasıl bulucaz kaşıntı tuttu vallahi billahi bu ara da eski üyeyim ama normalde nickim teksigara20 o hesaba ulaşamadım bir türlü en azından çevirmen programı

Son düzenleme:

baye63

Member
@Nil ustam , gridreference de grafiğin n yada u şeklinde vermesi sonucu nasıl etkiliyor.malzeme,metal anlamında

saftilki

Moderatör
Moderatör
Bu çevirmeni ve surfer nasıl bulucaz kaşıntı tuttu vallahi billahi bu ara da eski üyeyim ama normalde nickim teksigara20 o hesaba ulaşamadım bir türlü en azından çevirmen programı
cevirmene ihtiyaç yoktur, eski yorumların içinde exel'in anlatımı var,

Nil

Engellendi
baye63 grafik metal e göre şekil almaz renkler metal yada boşluga göre değişir. grafik yükseltilerle alakalı

baye63

Member
Nil usta, yükseltiler derken, grafik , metal varsa oluşuyor denmişti yanlış hatırlamıyorsam.

saftilki

Moderatör
Moderatör
dadas ustaaaaaa nereye gittin yaa? on numara yer yakaladım yardıma ihtiyaç var,
at nalı figürü olan yerde hemde

toyalp

Bulaşan mazlumun ahıdır.Kainat bu yükü kaldıramaz.
Süper Moderatör
Evet değerli arkadaşlar benim bir arkadaş da bu işlemlere merak salmış. Tavsiyem üzerine siteye girmiş ve konuyu gözden geçirmiş. lakin konunun çok dağınık olduğunu ve alt yapı bilgisinin çok yetersiz olduğundan şikayetçi :) yani hangi programlar indirilecek programlar nereden inecek yüklemede nasıl bir yol izlenecek hakkında detaylı bilgilerinizi derleyip hem arkadaş için hem de üyelerimiz için detaylı bir yol haritası çıkarmanızın iyi olacağını düşünüyorum. Ben anlamadığım için elimden birşey gelmemekte ve yönetici olduğum için seni kırmazlar diyor. Hakkınızı helal edin.Hayırlı forumlar
@dadas_25 @Nil @saftilki ve diğer değerli ustalarım.