Nil ustam eklediğim videolarda çok ince bir detay var. Bakalım bulabilecekmisin ?
Kardesim çok teşekürler. Akşam dönerim sana. Biraz işlerim var.Sedegor ustam çekimleri yaptım 3 oda birleşik odalar duvarla yan yana duvardan geçiş var 1 lahit var merkezdeki dolu solda lahit sağdaki odada açılma kesin olmuş 2.eleme yaparken çıktı .lahitli yerdede açılma var ama oraya fazla oksijen girmemiş anlık birşey olmuş gibi yeşilden siyaha kayma var ama mmlik şey kesinlikle yoklama amaçlı yapmışsınız gibi geldi bana.
Ekli dosyayı görüntüle 176731
Ekli dosyayı görüntüle 176732
anlamadım ustam iyi yöndemi söylediniz yoksa kendi dünyasında birşeyler kurguluyo gibimi dediniz@pusula17 yapıyosun bu sporu
alaçamlı o halde neye dayanarak uğraşırsınız orası ile?benim yer de bi bakan çıksa ne güzel olurdu.eyer bakmaya talip varsa hisse de veririm.çıkanı da gösteren video çekerim.on senedir uğraştığım bi yer var.altı hep sulu toprak.hiç bir makina tesir edemiyor.bana özelden mesaj yollasın talip olan varsa,görüşelim.
herzaman bildiğim yoldan giderim acemi olduğum yolada tedbirli girerim burdada birşey söylemek bana düşmez söylesemde yanlış olur dadas ustam bu tekniğe yorum verebilir.Değerli ustalarım peki benim görüntülerden ne çıkarırsınız acaba? @Sedegor @dadas_25 @pusula17 @Nil
Ekli dosyayı görüntüle 176733
Ustam 2. Yöntemin videosuda size ait olabilirmi ?Benim @dadas_25 kardeşim
Ustam 2. Yöntemin videosuda size ait olabilirmi ?