Surfer'den Kordinatlara Filtreleme Yaparak Görüntü Elde Etmek

Nil

Engellendi
çevirmen olmadan olacağını hiiiçç sanmıyorum , bırakın çevirmeni bir nokta yada bir butonu bile yanlış işaretleseniz gene olmaz
@Nil ustam ben sizden çevirmeni istedim siz vermediniz sınra saftilki cevap yazdı sizde itiraz etmediniz o şekil olmaz diye bende o şekil yaptım yani şimdi doğrusu neyse onu söyleyin çevirmen olmadan nasıl yaparım

Nil

Engellendi
ustam 250000 euro dan satışa koyulmuş sitenin birinde , şimdi ben burada yada güncel hayatımda bunu birilerine göstereyim anlatayım mantık dışı , bana sorarsanız daha ulaşılabilir teknolojilere yönelin bu ve benzeri sistemler bu işlerin son noktasıdır iyi bir yer açarsanız sonrasına sonra bakın tavsiyesinde bulunmaktan başka yapacak birşey yok
Anladım @Nil hanım. Herkes kendine öğretecek birini bulsun diyorsunuz. Herkes yaparsa sıkıntı olur diyorsunuz. İnce detayları var diyorsunuz. Şansınıza bakımınız tutabilir, siz deneyin diyorsunuz.

Saygı duyarım üstad ne diyebilirim.
Verdiğiniz bilgiler için çok çok sağolun.

Umarım emeğinizin karşılığını alırsınız.

Sedegor

Engellendi
Dünyanın düz oldugunu her kes bilecek bir gün !
Arkadaşlar bu işi öğretecek sitede bir çok arkadaşımız var. Konuları takip ederseniz, vidyolar ekleniyor. Evet biri diğerinin biraz farklı olanı ve daha gelişmiş programları kullananlar var. Birini öğrenin diğerleri için kendinizi geliştirirsiniz.

Hem abartılacak bir yöntem değil. Kullanılmasında fayda var. Aşırı güvenilmesinde de çok sakınca var.

Yani güvendiginiz dağlara kar yagmasın istiyorsanız sadece hedefe ulaşma araçlarından 100 / 1 i olsun bu yöntem. Nil için yazmadım genel olarak.

Yukarda eklediğim verilere bakarsanız Nil in kullandığı program yada yöntem farklı. Bu arada digerleride farklı.

Son düzenleme:

Bilal Bey

Member
Beklentiyi bu ayarda tutarsak problem olmaz zaten Sedegor. Ben bir şekilde işimizde yarayacağını düşünüyorum. Nil ustam gibi olmaz belki yarısı olur. Ona da şükür. Hiçten iyidir.
Nil ustam bu yazdığınızı ve Sedegor ustamın bir üstte yazdığını yeni başlayanlar olarak kabullenirsek konu aklımızda oturur. Bunları diğer arkadaşlarla birlikte anlamak için yazmaya zorluyorum sizi biraz da, hakkınızı helal edin :)

Sedegor

Engellendi
Dünyanın düz oldugunu her kes bilecek bir gün !
Beklentiyi bu ayarda tutarsak problem olmaz zaten Sedegor. Ben bir şekilde işimizde yarayacağını düşünüyorum. Nil ustam gibi olmaz belki yarısı olur. Ona da şükür. Hiçten iyidir.
Nil ustam bu yazdığınızı ve Sedegor ustamın bir üstte yazdığını yeni başlayanlar olarak kabullenirsek konu aklımızda oturur. Bunları diğer arkadaşlarla birlikte anlamak için yazmaya zorluyorum sizi biraz da, hakkınızı helal edin :)
Arkadaş bilgi istenmez! Sadece isteniliyorsa paylaşılır, lütfedilir. Ha Nil in bakma şeklini yöntemini bilsem inan paylasırdım ha bildiğim iki ayrı yöntem var onlarda zaten paylaşılmış. Bir diğeri ise süzgecten geçmiyor direk uydu ne görüyorsa o . Buda üncü sıradaki paylaştığım resim. Onuda zaten öğret desen nafile, tek çekim 2000 dolar a geliyor. Zaten asıl güvenilecek şeyde O, milimetrik.

Nil ilerde paylaşır sırrını bence :) bir zaman çok önemli sır kalması gereken şeyler zamanla yerini önemsizlige bırakır.

Son düzenleme:

dadas_25

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Ekli dosyayı görüntüle 176645

"Z" için çok yanlis bir açiklama olmus. dogrusu yukaridadir.
O sunumda kullanılan veriler farklı verilerdir. Bizim kullandığımız verilere istinaden yapılan işlemde çıkan Z sütunu malesef derinlik vermemektedir. Bir çalışma yapıp incelerseniz Z sütunu merkez noktada en yüksek değere kenar noktalarda 0 olduğunu görebilirsiniz.

dadas_25

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Bu arada kafamı biraz topladığımda gerçek manada bu verilere nasıl ulaşıldığını yazmaya çalışacağım. Birde aldığınız veri aralığı ne kadar yakın olursa o kadar doğru veriye ulaşacaksınız. Ne kadar geniş olursa bir o kadarda sapmanın ve hatanın arttığını göreceksiniz. Bunlara çok dikkat etmek gerekir.

pusula17

Engellendi
Sedegor ustam çekimleri yaptım 3 oda birleşik odalar duvarla yan yana duvardan geçiş var 1 lahit var merkezdeki dolu solda lahit sağdaki odada açılma kesin olmuş 2.eleme yaparken çıktı .lahitli yerdede açılma var ama oraya fazla oksijen girmemiş anlık birşey olmuş gibi yeşilden siyaha kayma var ama mmlik şey kesinlikle yoklama amaçlı yapmışsınız gibi geldi bana. :D

Ekli dosyayı görüntüle 176731
Ekli dosyayı görüntüle 176732