Surfer'den Kordinatlara Filtreleme Yaparak Görüntü Elde Etmek

pusula17

Engellendi
Eğer açık bildiğiniz yer var ise özelden yollayın koordinatı sonucu ilk ben sonrada yerin görselini paylaşsın ve böylece antreman yapmış oluruz.

pergamon45

Yeni Üye
pusula17 usta konu dikkatimi çekti çok duyduk bu olayı ama deneme denetme imkanımız hiç olmamıştı size bir koordinat versem bakabilirmisiniz 39.115195 /27.194847 burası bir tümülüs çocukluğumuzda içine girip oynardık

Son düzenleme:

pergamon45

Yeni Üye
ben buranın tam noktasını yapısını oda sayısını ve büyüklüğünü hepsini biliyorum . eğer burayı doğru görüntülerseniz bende inanıcam bu işe . aksi halde hiç aklıma yatmadı bu iş çok ilgi çekici fakat ispatı yok . nimet büyük mesafe kısa ise o işte arıza var derler :) uyducu çok varmış ama bana daha denk gelmedi sanırım form da oldukça var umarım benim yerde test yapacak biri çıkar

Mhmt82

Moderatör
Moderatör
Selamunaleykum arkadaslar biten bir konuyu hortlatmak istemiyorum ama yazilanlari daha yeni okudum,ben sadece nil in sedati tanimadigi konusunu okumustum dadas ustama bir sey yazmstin.onuda burda yazmak istiyorum.nile bir sorum olmustu oda bana biyerde boyle biri var tanimam etmem sadece nettebgezerken gordum dedi.ben bu elemanla gorustum.video atti hani bu nilin buldugu bronz curufu varya onu.onada denk gelmis ayni curuf allahin takdiri iste.ve birbirine yakin agizlar vardi.ben her ikisine tesekkur edip inanmayip sustum,taki burdaki konusmalari gorunce yazmak.istedim. dadas_25 usta sen davanda haklisin .ayrica 4500 yazmisinya beni sesimi begendi galiba 3500 dedi :) .allaha emanetbolasiniz.paylasimlarinizdan yardimlarinizdan dolayi allah razi olsun.

pergamon45

Yeni Üye
Mhmt82 kardeşim bu işler hikaye sakın bir lira bile verme ne uydusu ne göstermesi aman dikkat et . böyle birşey varsa bile amerika ile rusya da varsa vardır .gariban definecilerde ne arar

saftilki

Moderatör
Moderatör
para mevzusu asla geçmeyin ne özelden nede yorumda, çıkarsa pay veririm gibi vs, %100 bu olay doğru olsa bile, ortalık tokatçıdan geçilmiyor zaten,
sağlam adam üzerine alınmaz zaten gönderme yapmıyorum

Mhmt82

Moderatör
Moderatör
Mhmt82 kardeşim bu işler hikaye sakın bir lira bile verme ne uydusu ne göstermesi aman dikkat et . böyle birşey varsa bile amerika ile rusya da varsa vardır .gariban definecilerde ne arar
Arkadasim merak etme ben birseyin varligi konusunda arastirmami yaparim.arstirmasini seven biriyim her konuda kendi kullandigim sistemlerim mevcut altyapiyi saglamlastirdim alahin izniyle..bu konular uzun suredur mevcut hicbirine mudahil olmadim.yakin arkadasim sadece bu gibi sistemle oda acti...burdan bir arkads yine malzeme aldi,kaptirdi..ve sagolsun burdan bir arkadas bana yardimci oldu hic bilmedigi surulunbir tarladaki benim tespitimi bana soyluyorsa ben artik inaniyorum.ama kullanmasini bilmek yorumlamak ustalik gerek arkadasim.herseyin bir usulu var herkez yapsadi degerli olmazdi..tabi herseyi buna baglamamk lazim tespit edip noktalamayi yapacak sistemin yoksa buda boş.buyuk cogunluga gore cubuklar,sakuller yalan dolan seyler.ama brn bulabiliyorum.buda boyle birsey olsa gerek...ayrica koordinat sistemine etrafimda en cok karsi cikan bendim ama artik inanmak icin sebeblerim var..dogru kisilerle olabilir...

pergamon45

Yeni Üye
enterasan bir olay gözümle görmeden buradaki garibanların elinde de olduğuna inanmam . zaten bu sebebten bu konuya dahil oldum gerçekmi gerçekten de garibanların elinde de varmı varsa neden hala garibanlar deli deli sorular :)

baye63

Member
değişimiçin

değişim için

Son düzenleme: