Surfer'den Kordinatlara Filtreleme Yaparak Görüntü Elde Etmek

Nasip34

Bilgili Üye
ben sadece haritaya baktım koordinatlar aynı yeri mi gösteriyor diye ama benim derdim başka :) şu mapsource mi nedir bir link veren çıkmadı sayfalarca yazı yazıldı ama bu link konusu defalarca dile getirilmesine rağmen , kendi yapmaya devam eden arkadaşlarda sanki bir neme lazım kokusu var maalesef :(

teksigara

Member
Nil ustam surfer da data işlerken koordinat yanındaki metre hepsi aynı rakam oldumu linear kısmında hata veriyor ilk işlemde yani düz arazide neden acaba o sıkıntı

Nil

Engellendi
teksigara aynı ise rakamlar zaten koordinat alırken hata yapmıssın demektir

kertenkele

Editör
kertenkele

Nil ustam bak bakalim ne var burada yigma ya baktim dedegin haritadan baktim yigmanin yakinini verdi tam yeri degil ama gorunen nedir onu bilmiyorum metal varmi mesela

kertenkele

Editör
@Nil ustam gridreferencefinder den baktim ne var ne yok burada renkleri bilmiyorum cunku

teksigara

Member
@Nil aynı 2. videodaki gibi gridreference de gösterildiği gibi yapıyorum +5 -5 kare içine alarak. tabi tam net yoktu orda sapma payı çok olabilir 100 metre civarında belki de tarama alanını ne kadar geniş tutsamda oda bir türlü tam tarama alanının içine girmiyor sadece bir kısmı görünüyor 3 gündür mesai yapıyorum resmen Ekli dosyayı görüntüle 175875

bu bahsettiğim denemem sol alt köşe oda diye düşünüyorum

Nil

Engellendi
kertenkele kullandıgın sıkalaya göre değişir . benim kullandığım sıkalada siyah boşluk kırmızı metal , yeşil de metal