kertenkele
Editör
dadas_25 ustam arkadas sana sesleniyor.
Merhaba biraz anlayışla karşılayın durumdan haberiniz yok herhalde.Diğerleri gibi ufacık şeyleri ulaşılamaz düzeyde size göstermeye çalışanları gördük.Dadas ustam elinden geleni yapıyor kusura bakma başka birisi veyahut sen yaparmıydın soruyorum arkadaş adamın hastası var biraz sabret ya elinde sonunda dönüş yapacak dadas usta ya 10 saat ya 1 gün ne farkeder arkadaş yapmayın !@dadas_25 ustam arkadas sana sesleniyor.
Ah be kardeşim keşke o ayrımı yapabilecek teknoloji olabilse. Bunda metal ve boşluk olarak görebilirsin. Bunun dışında aldigin görüntülerde yanlış birşey var. Galiba koordinat alırken arada boşluğu çok bırakmış olabilirsin.
Ustam beyaz yoğunluklu olan görüntü Nil ustanın filtresine çok benziyor. Onun yorumlarını incelersen hangi renk nedir az çok yorum yapabilirsin.bunlar da erzurum kars yolu 2.yolla renk programları resimde görünüyor zaten. olmuş mu acaba,yoksa yanlış yapılan birşeyler var mıdır ?
Ekli dosyayı görüntüle 178069Ekli dosyayı görüntüle 178070Ekli dosyayı görüntüle 178070Ekli dosyayı görüntüle 178071
Hayirdir ne diyorsun arkadasim senya.biz bilmiyormuyuz neyin ne oldugunu azarlar gibi.arkads bir sekilde ulasmaya calisiyor yazilamadigindan bahsediyor bende yqziyorum dikkat edersen.dadas usta siz yazin ben firsat buldugum zaman cewap veririm diye yazdi. dadas_25 ustanin actiginda gorebilmesi icin ben yardimci oldum arkadasa..dedigin gibi gun icinde haberi olmasi icin bildirim gitsin diye yazdim.yardim konusuna gelinxe kime ne yardinimiz oldu kimden nebyardim aldik bize kalsin arkadsim..tanimadan önyargİli olma.ayrica bak bakalim konulara senin dadas ustaya kactane sorun sualin var benim kac tane var.ki bende bu konuyla ilgilrniyorum kendi capimda ugrasiyorum.dadas usta hastam var dediginden beri soracagim seyleri bile yazmiyorum...iki kelime yazacagiz diye yazmayin.uyaracaksan ozelden yaz ben ona uyari derim showa gerek yok.Merhaba biraz anlayışla karşılayın durumdan haberiniz yok herhalde.Diğerleri gibi ufacık şeyleri ulaşılamaz düzeyde size göstermeye çalışanları gördük.Dadas ustam elinden geleni yapıyor kusura bakma başka birisi veyahut sen yaparmıydın soruyorum arkadaş adamın hastası var biraz sabret ya elinde sonunda dönüş yapacak dadas usta ya 10 saat ya 1 gün ne farkeder arkadaş yapmayın !
Ekli dosyayı görüntüle 178068
Merhaba bakın yine demek istediğim anlaşılmamış 3 kere etiket atılmış zaten girdii anda görülür sen yanlış anladın usta yardım konusundada şu çevirmen diye çerez bir program varya onu ulaşılamaz diye yazan işte biz grubuz araştırmalarımız var diye yazan özelden mesaj attıklarımdan aldığım yanıtlar vs. işte bunları 2015te bir video çekilmiş kesin başka bir forumda paylaşılmıştır hatta renk dosyalarını indirdim baktım 2014 yılında oluşturulmuş ! işte bu zamanda aldıkları ve depoladığı program ve dosyaları olaylar soğuduktan sonra piyasaya çıkan arkadaşlar bunların ulaşılamaz olduğunu iddia ettiler ve sonuç ne oldu gerçekler herzaman bir gün ortaya çıkar benim size attığım mesajda durumdan haberinizin olamyışı gözlemledim ve mesaj attım yanlış anladın ustam sen özür dilemek erdemliktir yanlış anlaşılmadan dolayı özür diliyorum.Hayirdir ne diyorsun arkadasim senya.biz bilmiyormuyuz neyin ne oldugunu azarlar gibi.arkads bir sekilde ulasmaya calisiyor yazilamadigindan bahsediyor bende yqziyorum dikkat edersen.dadas usta siz yazin ben firsat buldugum zaman cewap veririm diye yazdi. @dadas_25 ustanin actiginda gorebilmesi icin ben yardimci oldum arkadasa..dedigin gibi gun icinde haberi olmasi icin bildirim gitsin diye yazdim.yardim konusuna gelinxe kime ne yardinimiz oldu kimden nebyardim aldik bize kalsin arkadsim..tanimadan önyargİli olma.ayrica bak bakalim konulara senin dadas ustaya kactane sorun sualin var benim kac tane var.ki bende bu konuyla ilgilrniyorum kendi capimda ugrasiyorum.dadas usta hastam var dediginden beri soracagim seyleri bile yazmiyorum...iki kelime yazacagiz diye yazmayin.uyaracaksan ozelden yaz ben ona uyari derim showa gerek yok.
Arkadsim varsa bir hatali sozum bende ozur dilerim..dikkwt edrrsen o arkadasin yazdikalri olmamis bildirim olarak gorunmez ustaya olay bu aslinda..allaha emanet olasin..Merhaba bakın yine demek istediğim anlaşılmamış 3 kere etiket atılmış zaten girdii anda görülür sen yanlış anladın usta yardım konusundada şu çevirmen diye çerez bir program varya onu ulaşılamaz diye yazan işte biz grubuz araştırmalarımız var diye yazan özelden mesaj attıklarımdan aldığım yanıtlar vs. işte bunları 2015te bir video çekilmiş kesin başka bir forumda paylaşılmıştır hatta renk dosyalarını indirdim baktım 2014 yılında oluşturulmuş ! işte bu zamanda aldıkları ve depoladığı program ve dosyaları olaylar soğuduktan sonra piyasaya çıkan arkadaşlar bunların ulaşılamaz olduğunu iddia ettiler ve sonuç ne oldu gerçekler herzaman bir gün ortaya çıkar benim size attığım mesajda durumdan haberinizin olamyışı gözlemledim ve mesaj attım yanlış anladın ustam sen özür dilemek erdemliktir yanlış anlaşılmadan dolayı özür diliyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 178076