Zeytin ağacının orayı pas geçme zemin ve bitki örtüsü ağacın dibine dikkat çekiyor büyük ihtimal zeminde dolgu yapılmış ufak taşlar yığıntı gibi duruyor zeytin ağacının ömrü sararan otlar mezar çiçekleri önündeki kayanın set gibi toprağa bakar durumu ben olsam oraya odaklanırdım. Açılmış mezarların yıpranmış yüzey yapısı kararan kısımları suyun ve rüzgarın acımasızlığı gözle görünüyor , buranın yakın dönemde açılmadığını gösterir. Genelde eşkıya yazılarında her ne kadar ben bu yaşıma kadar eşkıya belgesi ile emanet alan görmesem duymasam da okuması güzel olduğu için bilgi sahibiyimdir anıların çoğunda mevcut yerleri boşaltıp tekrar sakladıklarını yahutta mevcut yerleri açıp üstüne kendi emanetlerini de ekleyip sağlam bir şekilde tuzaklayıp tekrar kapattıklarını yazar. Zeytin ağacının oraları inceleyip arkasındaki kayayı set halinde incelemek lazım. Fotoğraf uzak çekim olduğu için net diyemiyorum fakat güzel bir kılıç yahut ok belkide yılan oyması var dediğim gibi yakın çalışma yaparsan netleştiririz.