abi naapak ekmeemizin pesindeyiz elimizi kolumuzu baglamasinlarda kosturalim diye susuyoz .sorumlu oldugumuz aile olmasa ters ceviririz alemi.yemin ediyom ne gayri muslum mezari kalir ne kilisesi ne lahiti ne kayamezari nedde tumulus kalir.veririm koordinatlari adresleri millete 52 kagidi gibi dagitirimonu sakla , bunu sakla
aman sus, ona birşey denir mi ?
sen ne yaptın bunlar yasak
hep bir susturulma ..!
susa susa konuşmayı bildiğimizi unuttuk ...
ama birgün ayaklanir bu millet
Ekli dosyayı görüntüle 271336
bugun susarsak yarın o çocuklarımızın geleceği diye birşey kalmicakabi naapak ekmeemizin pesindeyiz elimizi kolumuzu baglamasinlarda kosturalim diye susuyoz .sorumlu oldugumuz aile olmasa ters ceviririz alemi.yemin ediyom ne gayri muslum mezari kalir ne kilisesi ne lahiti ne kayamezari nedde tumulus kalir.veririm koordinatlari adresleri millete 52 kagidi gibi dagitirim
kazinin başındaki kazıyı yonetenle aynı araçta hataydan Mersin'e geldigimi söylesem kafimi ?Olayı bilseniz emin olun sizde saklamak için elinizden geleni yaparsınız.
İnan hiç birşey olmaz ?Tarsus kazı ile ilgili bütün detayları biliyorum.
Fakat,
Burada yazmam demek siteyide tehlikeye sokmam demek.
Ben bu güzel arkadaşlığı bitirmek yerine bu bilgiyi dökmemeyi tercih ederim..
Saygılarımla,
ustam tamam anlatmayından olayın ana teması nedir? Örneğin ;dini mi ?kıymetli metal mi?dünya dışı yaşam mı ?Tarsus kazı ile ilgili bütün detayları biliyorum.
Fakat,
Burada yazmam demek siteyide tehlikeye sokmam demek.
Ben bu güzel arkadaşlığı bitirmek yerine bu bilgiyi dökmemeyi tercih ederim..
Saygılarımla,
Ben aksini düşünüyorum Vatikan da olmadığını düşünüyorumBizans imparatorluğu zamanında istanbuldaymış , sonradan vatikana gitmiş ...
Gariplik yok kardeşim,Her kes biliyor ama kimse kimseye söylemiyor bu işte bir gariplik yokmu sizce ??