Kamhi Leonard
PiSaGoR
Yanilmamisim Akdeniz bölgesindeBizans imparatorluğu zamanında istanbuldaymış , sonradan vatikana gitmiş ...
Yanilmamisim Akdeniz bölgesindeBizans imparatorluğu zamanında istanbuldaymış , sonradan vatikana gitmiş ...
Bu olay konuşulursa asıl çocuklarının geleceği tehlikeye girecek. Belkide başka devletin boyunduruğu altında yaşacayak. Tatvanlıymışsın, en çok senin çocuklarını ilgilendirecek bu konu.bugun susarsak yarın o çocuklarımızın geleceği diye birşey kalmicak
hoş bu saatten sonra ne konusulsa boş ya
dedigin gibi olsun biz ekmegimize bakalım
Ben 2 kart alayım Dol
reste gidiyorum ...
Devlet meselesi. Define mefine yok ortada. Arkeolojik bir mesele değil bu. Definecilerin işgüzarlığı devletin başına bela açmak üzereydi.ustam tamam anlatmayından olayın ana teması nedir? Örneğin ;dini mi ?kıymetli metal mi?dünya dışı yaşam mı ?
Aha da bombanın pimini çektin,hadi bakalım??kazinin başındaki kazıyı yonetenle aynı araçta hataydan Mersin'e geldigimi söylesem kafimi ?
Koskoca türkiye cumhurıyetının bu olaydan çekindiğini mi söylüyorsun.Devlet meselesi. Define mefine yok ortada. Arkeolojik bir mesele değil bu. Definecilerin işgüzarlığı devletin başına bela açmak üzereydi.
Bu konu bazılarının eline geçerse bize karşı kullanabileceği büyük bir koz olur. Arkasını ararlar. Her yeri kazdırmak isterler. İşler sarpa sarar. Böyle ahit sandığı vatikan matikan arasınlar altında daha iyi. Hatta bizde gazlayalım.Koskoca türkiye cumhurıyetının bu olaydan çekindiğini mi söylüyorsun.
Doğu insanlari olarak bugüne kadar nelere göğüs germwdikki ?Bu olay konuşulursa asıl çocuklarının geleceği tehlikeye girecek. Belkide başka devletin boyunduruğu altında yaşacayak. Tatvanlıymışsın, en çok senin çocuklarını ilgilendirecek bu konu.
Baya baya ilgi çekici ipucu yada bir link atabilir misiniz.Ben olayın ne olduğunu net biliyorum ama elimde kanıt yok. Söylersem de iddamı ispatla mükellef olurum. Hemde devletin başı ağrır su bulanırmaktan öteye gitmez söylememin. Bilinmemesi Türkiye Cumhuriyeti devleti yararına o kadarını söyleyebilirim. Vatikanmış hristiyanlıkmış ahit sandığıymış bunların hepsi safsata olayın boyutu çok farklı.
BU çukur tam 111 yıllık. Başkada bişey söylemem ben zan altında kalırım. Gerisini kendiniz çözün.Baya baya ilgi çekici ipucu yada bir link atabilir misiniz.
Ustam yıldız kapısı derken,başka boyuta geçit açan kapı anlamında mı?1- Peygamber silüetleri büyük ihtimalle vatikanda, biryerde gömülü değil.
2- Tarsus kazısı hakkında konuşmuştuk. tekrar kısaca özetleyim. ahit sandığı, barnabas incili,arkeolojik kazı değildi. oradan yıldız kapısı çıkarıldı. Ahit sandığını Allah Hz. ,Mehdiye vaat etmiştir. başkasının bulması söz konusu olamaz.
uzerinde buyuk harflerle..tek bulanik resimli konu acmayin benim canimi sıkmayın..yazili tablet cikmis diyollaa..Ustam yıldız kapısı derken,başka boyuta geçit açan kapı anlamında mı?