Çok güzel ?
Değermi görünüşe göre nedir acabaTaş yığının altı mezar bir nevi taştan yığma tümülüs girişi bulmanız gerek işiniz zor
Aletim var?.
Bu şekilde giriş şuradadır demek zor ... tespit lazım ... benim fikrim .. eğer etrafta görünen çok büyük boyutlu kaya yok ise toprak altı kaya yapısı var anlamına gelir .. yani mahzen veya oda olan kaya toprak altındadır ... buda tespitle olur .... girişi bakarak anlamak zor ... çok iyi gözlem gerekir gözleme göre tespitler yapıp emin olmak gerekir .... mecburen çubuk çalışmak zorundasınız tespit için ..
Kasada olabilir taslik inqnilmaz bir yer ama kasada varsa pek anlamiyorum hepsi sunakli ayniYığında Turko ustanın dediği gibi işçilik çok fazla olduğu için uğraşmamışlar. Sunak bulunan taşlarda mezar ve kasa aradıkları aşikar ama bunun yakın zamanda olmadığı belli oluyor.
Niye bisey yapamiyon namahremmi var.Çok şanslıyım hep böyle ve daha büyük güzelliklere rastliyorum ama birsey yapamiyorumbu arada bu yiginin etrafi her yeri metre başi sunak dolu ve her bir sunak tencere kadar geniş baya etrafi dolu ne dir bilemedim ama guzel yer ?
Çok haklisin ama bu yigin taslari temizlemek zor giriş yönünü bilsem yaparim o kadar da değil ?? birde bu yiginin 50 60 metre ilerisinde bu yiginin daha ufagi iste bir 50 metre bu tarafinda gene bunun ufagi yiginlar var bir 4.5 tane var ??Niye bisey yapamiyon namahremmi var.
Binemeyecegimiz arabanin lastik modelini markasini okuyup tatmin olmaktansa artik arabaya sahip olmanin yollarina bakmak lazim.
Birakalim artik bu tas toprak kaya resimlerine guzelleme yaptirarak gonlumuzu hoş ettirme yontemlerini.
La sen yürekmi yedin kızdırma anneyi ?Niye bisey yapamiyon namahremmi var.
Binemeyecegimiz arabanin lastik modelini markasini okuyup tatmin olmaktansa artik arabaya sahip olmanin yollarina bakmak lazim.
Birakalim artik bu tas toprak kaya resimlerine guzelleme yaptirarak gonlumuzu hoş ettirme yontemlerini.
Kızmak değil doğruladım deli kardeşim?La sen yürekmi yedin kızdırma anneyi ?
Hürmetler abla ben uyarayım dedim ne olur ne olmaz terlik meselesi olmasın sonra ???Ben yoğurtu üfleyerek yerim ?Kızmak değil doğruladım deli kardeşim?
Hayatımda sadece 1 kişiye güzel bir ders verdim oda milli değerlerimize hakaret eden bayrak düşmanı bir haindi ûstünde sağlam bir odun kirdim ondan sonra birdaha olmadı olmazda. yaşlandim??Hürmetler abla ben uyarayım dedim ne olur ne olmaz terlik meselesi olmasın sonra ???Ben yoğurtu üfleyerek yerim ?
Paylaştığınız görsellerde kültürel miras dikkatli olun.Hayatımda sadece 1 kişiye güzel bir ders verdim oda milli değerlerimize hakaret eden bayrak düşmanı bir haindi ûstünde sağlam bir odun kirdim ondan sonra birdaha olmadı olmazda. yaşlandim??