deli firat
DOĞACI
Ellerine sağlık ablam emrindeyiz ?Hayatımda sadece 1 kişiye güzel bir ders verdim oda milli değerlerimize hakaret eden bayrak düşmanı bir haindi ûstünde sağlam bir odun kirdim ondan sonra birdaha olmadı olmazda. yaşlandim??
Ellerine sağlık ablam emrindeyiz ?Hayatımda sadece 1 kişiye güzel bir ders verdim oda milli değerlerimize hakaret eden bayrak düşmanı bir haindi ûstünde sağlam bir odun kirdim ondan sonra birdaha olmadı olmazda. yaşlandim??
Paylaştığınız görsellerde kültürel miras dikkatli olun.
[/QUOTE
Kendimi rahatlatıyorum bi nevi motivashon. Benlik bir durum olamaz ama şöyle bir durum var bilimçsiz izinsiz muhteşem alanları talan etmişler adamlar kepçe traktör ip jenaratör ve işin en ilginci ise ulu orta insan üzülüyor inan artı yol sağ sol kazilmis ama yani talan ve dibinde çiftlik arazi ev gibi yerler var insan hiçmi sesten vs den rahatsiz olmaz.Resmi kazi yapacaksan nile tahrip etmeden yapmalisin yazik günah zarar ziyan en kizdigim yetkililerin görmemesi
İçindekini bilemeyiz değermi değmezmi. ama lakin ne kadar çok emek fazlaysa o kadar kıymetli olur. Ama bunlar bu ülkenin kültür mirası pek fazlada bu tarz yok.BilginizeDeğermi görünüşe göre nedir acaba![]()