@ibrhm
Bilgili Üye
Bu fotoğraf yeter siz ama zemin altı mezarın üzerinde ,işaret. Muhtemelen dönem soygunu yedi . Sizi buraya çeken bazı nedenlerden birisi zemindeki boşluk. Burada düzgün metal tespiti sonuç verir. İşaretleri net çözmeniz gerekir. İşaretin üzerinden ve 6,,7 mt .gerisinden hem metal, hem kemik testi uygulayın .Kemikte noktalama yapacaktır .göreceksiniz ve sonucu yazın.. Buraya geldiğinizdeki yöntemi birde bu şekilde deneyin. Yönteminiz bir çekim aldıysa doğrudur ve degışik materyallerle çeşitlendirip , size örnek teşkil etmesi hususunda çalışma yapın. Derinlik alabilirseniz ,derinliği alın, boşluğu tespit edebilirseniz sınırlarını cizin. Hatta girişi bulmaya çalışın üzerinde...Selam alekim ustalarım geçenlerde tarlada çalşırken yanımda alan taramamı götrdüm tarlamzn icinde büyük bi pinar ağacı var neyse isimi bitirdim aletin icine altın koyup bi araştraym dedim alet pinar ağacını gösterdi etrafnda döndüm yine ağacı gösterdi ağacın dibine vardm kendi etrafnda dönmeye başladı meğerse agacın dibindeki taşta bu oyma isareti varms bunun dibinde dönüyomus makine yani alet beni isarete götrdü şaşrdm kaldm siz ne dersiniz detaylı cevre resimleri gelecek saygılarla
Son düzenleme: