avcıkartal1
Aktif Üye
Tero Vido Premium hakkında düşünceleriniz nelerdir? Parçası değiştirilmemiş sıfır ürün hangi bayiden alınır?
Ne yaptın abi aldınmı. Benimde almaya niyetim var ama bir türlü kullanan denk gelmediki nasıl diye sorayım
hee hayirli olsun allah çarsinizi bazar etsin alttaki linkden alanlar olmus sizde bi bakin.netde videolarida var.Ne yaptın abi aldınmı. Benimde almaya niyetim var ama bir türlü kullanan denk gelmediki nasıl diye sorayım
Niye böyle bir yazı yazma gereksinimi duydun anlamadım. Bak İnternete bulursan ben kullandım diyeni banada haber verde aydınlanayım. Uzun süredir araştırıyorum. Benimde almaya niyetim var. Çok olmuş bu yazıyı yazalı. Aldıysa ürünü fikrini sorayım dedim.hee hayirli olsun allah çarsinizi bazar etsin alttaki linkden alanlar olmus sizde bi bakin.netde videolarida var.
Niye ozellikle O cihaz.neden .......?????Niye böyle bir yazı yazma gereksinimi duydun anlamadım. Bak İnternete bulursan ben kullandım diyeni banada haber verde aydınlanayım. Uzun süredir araştırıyorum. Benimde almaya niyetim var. Çok olmuş bu yazıyı yazalı. Aldıysa ürünü fikrini sorayım dedim.