Cubuklar sademi kullaniyorsun..Ustam ben biliyor olsamda çubuğun götürdüğü yere gidiyom ben bildiğim halde iki üç metre yanına anca geliyo orlara noktaliyo ben de öyle bakiyom
Cubuklar sademi kullaniyorsun..Ustam ben biliyor olsamda çubuğun götürdüğü yere gidiyom ben bildiğim halde iki üç metre yanına anca geliyo orlara noktaliyo ben de öyle bakiyom
Sade kundaklarda alüminyum dan çelik yüzük takıyorum bazen bide kuru meyve dalından kullanıyorum o da demirden başka hiç bisiye gitmiyo plastikten yaptım ayrı onla da boşluğa tepki vermiyo mezara kemiğe tepki veriyo yani bunları hep denedim dedigim gibi ŞaşmıyoCubuklar sademi kullaniyorsun..
Ustam daha deneyecek çok şeyim var vakitsiz aldiracaksin altını Korkut ma beni ?Kaydirmislardir onu
41 sene sona bidaha get oraya anlas
iyi olacak iyi merak etme sen denemelere devam et ben takip ediyorum seni elindeki her ne olursa olsun sınırlarını öğren neye nasıl tepki verdiğini öğren yeni çubuklar yap içine envai çeşit malzeme koy cihazları test et elindekileri iyi tanırsan yarın bir gün araziye çıktığında neyin ne olduğunu az çok bilirsinAh ustam nolcak bizim bu halimiz gömdüğüm çeyrek altın geldiğine deymez ??
Ustam gümüş çubuğu bulamadım bulunduğum ilçede ama metal tespit etmisligim var alüminyum la meyve dalı kullaniyom bazenleri her noktaladığı yerden demir çıkıyo ağaç dalı üzerine çalışsak nasıl olurAleminyum Cubukla METAL TESPİTİ uygun degil. Baska cins cubuk kullanmalisiniz. Gumus Cubugu tavsiye ederim.
intenetten gümüş kaynak çubuğu alabilirsin almak istiyorsan tabikiUstam gümüş çubuğu bulamadım bulunduğum ilçede ama metal tespit etmisligim var alüminyum la meyve dalı kullaniyom bazenleri her noktaladığı yerden demir çıkıyo ağaç dalı üzerine çalışsak nasıl olur
Ustam akşam yatıyorum aklımda altın gümüş boşluk sabah kalkiyom altın gümüş boşluk 7/24 arazideyim sonumuz ne olacak çok merak ediyorum burdan Çubuk ustalarına sesleniyorum varmı bizim aradığımız gibi bı dünya çubuğu çektiğimiz yerde altını gümüşü bulabilecek miyiz abilerim kırk yıl uğraşıp kırk adımdan ipliği iğnenin deliginde geçiren adama döeyelim sonra?iyi olacak iyi merak etme sen denemelere devam et ben takip ediyorum seni elindeki her ne olursa olsun sınırlarını öğren neye nasıl tepki verdiğini öğren yeni çubuklar yap içine envai çeşit malzeme koy cihazları test et elindekileri iyi tanırsan yarın bir gün araziye çıktığında neyin ne olduğunu az çok bilirsin
Kırmızı civayla bak bakam bide artık kuyumcuda soluklanırsın ellam ? ? ? ?
Bayılıyorum bu şehir efsanelerine ve savunucularına yanlış anlama sana bişey demedim aklıma geldi.
Ah ustam nolcak bizim bu halimiz gömdüğüm çeyrek altın geldiğine deymez ??
Iste oyizden kardasim okadar bile yaklasamazsin altina bir terslik.var..normalm sartlarda yerini bilmesen alakasiz bir yere noktalama yapacaktin.hatta sunu dene baska bir altini saklat bilme nerde diye..1 saat sonra git saklayan orda olmasin.arama.yap bakalim nekadr yaklasacaksin.bu senin icin buyuk tecrube olur.Sade kundaklarda alüminyum dan çelik yüzük takıyorum bazen bide kuru meyve dalından kullanıyorum o da demirden başka hiç bisiye gitmiyo plastikten yaptım ayrı onla da boşluğa tepki vermiyo mezara kemiğe tepki veriyo yani bunları hep denedim dedigim gibi Şaşmıyo
Aleminyumla metal tespiti yapiyorsan, zihinsel olarak cubuklari yonlendiriyorsun demektir.Ustam gümüş çubuğu bulamadım bulunduğum ilçede ama metal tespit etmisligim var alüminyum la meyve dalı kullaniyom bazenleri her noktaladığı yerden demir çıkıyo ağaç dalı üzerine çalışsak nasıl olur
Onuda denedim usta kundaklara sargı teliyle pil kömürü sardım başkasının sakladığı altını buldum hatta köye gittik akrabaların evinde çektim çubuğu bilmeden adamın sandığındaki altını buldum bide yanında hacı dan gelme gümüş tas dahi vardıIste oyizden kardasim okadar bile yaklasamazsin altina bir terslik.var..normalm sartlarda yerini bilmesen alakasiz bir yere noktalama yapacaktin.hatta sunu dene baska bir altini saklat bilme nerde diye..1 saat sonra git saklayan orda olmasin.arama.yap bakalim nekadr yaklasacaksin.bu senin icin buyuk tecrube olur.
birazda felsefe yapalım o zaman: Hiçbir şey yoktur olsa da bilemeyiz bilsekte başkalarına aktaramayızUstam akşam yatıyorum aklımda altın gümüş boşluk sabah kalkiyom altın gümüş boşluk 7/24 arazideyim sonumuz ne olacak çok merak ediyorum burdan Çubuk ustalarına sesleniyorum varmı bizim aradığımız gibi bı dünya çubuğu çektiğimiz yerde altını gümüşü bulabilecek miyiz abilerim kırk yıl uğraşıp kırk adımdan ipliği iğnenin deliginde geçiren adama döeyelim sonra?