Moneyman
Bilgili Üye
oflusun işte
bana ne hacet.
direk allah a bağlı degilmiydiniz siz.
ben ancak çırak olurum yaninda🤔😂
oflusun işte
bana ne hacet.
direk allah a bağlı degilmiydiniz siz.
ben ancak çırak olurum yaninda🤔😂
söylemiş olduğum her yer kendi arazimin için de.Bildiğin tipik Karadenizligeri vites olmayanlardan..geçen gün sana bir soru sordum pas geçtin şu sit alanlarında nasıl kazı yapıyorsun korkmadan? Kilisenin tavanını paletli ile açıyorsun lahitler buluyorsun? Cinleri amuda kaldırıp ağaca asıyorsun..Bana da öğret sırrını öğrencin olayım
özelden yaz bana istersen..bu sırada bende Ofluyum bak
sit alanında daha önce çalışmadım.söylemiş olduğum her yer kendi arazimin için de.
çatlakların arasında kalmış bir kilise kalıntısı köy yeri ve kendi arazim olunca kimse karışmaz ne yaptığıma.
Ben yanlış anladım o zaman ben zannettim ki sen sit, kom farketmez her türlü yere ben güvenlik ihtiyacı duymadan girerim diyorsun zannettimsit alanında daha önce çalışmadım.
buralarda sit alanı yok zaten.
köyüm ve cevresi sit değil.
işimi bitirince sit olur belki
Bildiğin tipik Karadenizligeri vites olmayanlardan..geçen gün sana bir soru sordum pas geçtin şu sit alanlarında nasıl kazı yapıyorsun korkmadan? Kilisenin tavanını paletli ile açıyorsun lahitler buluyorsun? Cinleri amuda kaldırıp ağaca asıyorsun..Bana da öğret sırrını öğrencin olayım
özelden yaz bana istersen..bu sırada bende Ofluyum bak[/QUOTE Moneyman ustam.of,lu bi komşum var,neler çektiğimi ben biliyorum.hadi namaza geç kaldık diyor.kalkkk.bende abdesim yok diyorum.olsun gel diyor bi oflu daha buluruz.sen ikimizin ortasında idare edersin diyor.
sakın açma
Benim eşim de ofluBildiğin tipik Karadenizligeri vites olmayanlardan..geçen gün sana bir soru sordum pas geçtin şu sit alanlarında nasıl kazı yapıyorsun korkmadan? Kilisenin tavanını paletli ile açıyorsun lahitler buluyorsun? Cinleri amuda kaldırıp ağaca asıyorsun..Bana da öğret sırrını öğrencin olayım
özelden yaz bana istersen..bu sırada bende Ofluyum bak[/QUOTE @Moneyman ustam.of,lu bi komşum var,neler çektiğimi ben biliyorum.hadi namaza geç kaldık diyor.kalkkk.bende abdesim yok diyorum.olsun gel diyor bi oflu daha buluruz.sen ikimizin ortasında idare edersin diyor.
) neler yapabildiğimizi düşün işte
![]()
canım kardeşim.seni şimdi daha iyi an lıyorum.Benim eşim de oflu) neler yapabildiğimizi düşün işte
![]()
canım kardeşim.seni şimdi daha iyi an lıyorum.)))