Gidipte döneni görmedim daha, gazan mübarek olsunUstalar Topal Ayı resmini gerekirse gidip cekicegim, öncelikle bu konuda bilgisi olan varmı. Dört ayak üstünde duruyor sağ ön ayak yarım kesik. Tam arkasında alt kısımdan yedi adet delik var?
Asıl cevap ordaYarım ayağı bulacaksın Duyduğum kadarıyla böyle
Bugun ogrenıcegım bunu ustam pekı magara yoksa?50 m çevresinde kapalı bir küçük mağara içinde olacak aradığın. Mağara kapağında kesik ayak olacak.
Şimdiye değin açılanlar böyle idi. Tabi ki şifreler farklılık gösterecektir.
Gıdıp de donemeyen derken ustam neyı kastettınız?Gidipte döneni görmedim daha, gazan mübarek olsun
kapalı diyorum. mağara göremeyeceksin zaten. sen açacaksın.Bugun ogrenıcegım bunu ustam pekı magara yoksa?
Abi bir de def çalan bir ayıcı olmayacak mı yanında?Gidipte döneni görmedim daha, gazan mübarek olsun
Ozman ayağı bulmak gerekiyor çok uzakmidirkapalı diyorum. mağara göremeyeceksin zaten. sen açacaksın.
Yakindadir diyorsunuz bakmaya değer teşekkürler ustam iletişime geçeceğim burda paylaşırımTopal ayi bendekide kicinin.uzerine.oturan ayi .kopegin oturdugu sekilde .ayidan.30.40 adim.asagida ayinin kolu vardi.koldanda 30.40.asagida fotodaki ayinin pencesi var .pence atmis gibi tam.bu tasin altindan ana say kayaya kesme kuyu ve bit kapak tas kaldirilip bir kazan mal.alindi.penceyi ara.yakinindadir.