Hayatbinkays
Yeni Üye
Sa arkadaşlar bu toprak yapısı hakkında bilgi alabilirmiyim çok sert bir toprak sadece hilti ile kırıyoruz bu yapı nedir.
Burda 7.5 metre yazacaktım saçmalık gibi gelcek ama bu kayalığın 1.2 metreden çıkması Güç bir ihtimalKanaatimce 8.5 Metrede felamsiniz Sıkıştırılmış Killi toprağa benziyo Güçlü bir ışık vurun Parlıyormu eğer parlıyorsa araları horasanla kapatılmış demektir'ki bu herşeyi açıklar Büyük ihtimal timülüstesiniz ve sapmışsınız ANA Kaya tabakasına gelmişsiniz Ya da Yıldırmak içinde yapılmış olabilir yada Eğer Kubbe tarzı bir yerdeyseniz Kubbede olabilir
Evet tam 6 metre gibi bir yerde çıktı bunlar baya bir uğraş veriyor.bencede hocam bu 1-2 metereden çıkacak bir toprak yapısı değil en az 6 metreyi devirmesi lazım neye Karakil toprak bence Horasanla karakil birleştirilip yapılmış Ama merdivenden anladığım kadarıyla 3 metrede Şanslıymışsınız
Bir kaç konu açmıştım zaten 3x3 oda olduğunu düşünüyoruz çubukla bakan bir kaç kişi geldi ve bir alan tarama cihazı ile baktık nasibimize bakacağız derinlik gelen cıbukcular ve cihazla tesbit edilen derinlik 7 ve 8 metre denildi şöyle bir durumda var çok eskiden dere yatağı imiş zamanla kapanmış 20 yıldır bizde olan bi bahçe öyleBu işlem yaptığınız yer nedir?
Neye istinaden bu işlemi yaptınız?
Bu noktayı bu derinliği tespit etmek için ne kullandınız?
Evet konularınıza tekrar göz attım. Giriş, gelişme ve bu da sonuç kısmı olacak sanırım. Ben umutluyum odayı bulacağınıza ve hatta eminim bile diyebilirimBir kaç konu açmıştım zaten 3x3 oda olduğunu düşünüyoruz çubukla bakan bir kaç kişi geldi ve bir alan tarama cihazı ile baktık nasibimize bakacağız derinlik gelen cıbukcular ve cihazla tesbit edilen derinlik 7 ve 8 metre denildi şöyle bir durumda var çok eskiden dere yatağı imiş zamanla kapanmış 20 yıldır bizde olan bi bahçe öyle