Mal bulanındır
BELKIDE INSANLARIN ELINDE KALAN SON SEY UMUTLARIDI
Dur dinletiim sana. Biraz Pontus Rum biraz roma biraz Ermeni karadenizi dinlemek isterim bilginiz varmı ki
Dur dinletiim sana. Biraz Pontus Rum biraz roma biraz Ermeni karadenizi dinlemek isterim bilginiz varmı ki
böyle yerlerde isimleri en az hatta hiç geçmeyecek kadar az duydum orduyu ve Samsun’u birşey yok bence buraları es geçmişlerVolçan itinin, Rus yardımını bekleme sırasında dinlenirken, personellerinin can sıkıntısından kayaların içine bıraktıkları emanetler -ki bunlar volçan itine göre bir çekiç ile çerez gibi toplanacak mallar- Trabzon Ordu tarafında olduğu duyumları geliyor ama doğru mu bilemeyiz..
Dur dinletiim sana
Hee samsun eski belediye baskanini arastir definecinin piiridir.böyle yerlerde isimleri en az hatta hiç geçmeyecek kadar az duydum orduyu ve Samsun’u birşey yok bence buraları es geçmişler
Derin mevzu | Define Sohbeti - Define İşaretleri Çözümü
@sinekwalesii ustam bukonudan basla...kapanisi sumelanin 6 ay once yeni kesfedilen 12 odali gizli tapinagiyla yapariz
Neolcak ustam sonu mutluson..sona ziyarete acildi giris 10 lira...icleri bos ama yerseen.kahkahaBu konuyu dün bayağı kurcaladım kurcalarken uyudum akıl oyunları beyin yoruyor ustam sümelayı duydum ama sonu ne oldu bilmiyorum
Neolcak ustam sonu mutluson..sona ziyarete acildi giris 10 lira...icleri bos ama yerseen.kahkaha
Cok beklersin...Hep boş hep boş bir kerede bütün kanalları çağırıp naklen yayınlasalar ne güzel olur