Amacım kayayı fotolamak değildi duvardaki haçı veya artı neyse oydu. Yoksa bir kaya amacım olsa on onbeş foto çekip evde incelerim. Ben duvarla başlıyayım. Hafta içi bir iftar kampı yapalım orda. Yerde iftar ve pikniğe müsait.Ben ilk fotoğrafı deve ye benzettim. Güzel sunum yaptın ama fotoğraf açıları kötü olmuş usta.
Allah kabul etsin , afiyet olsun.Amacım kayayı fotolamak değildi duvardaki haçı veya artı neyse oydu. Yoksa bir kaya amacım olsa on onbeş foto çekip evde incelerim. Ben duvarla başlıyayım. Hafta içi bir iftar kampı yapalım orda. Yerde iftar ve pikniğe müsait.
Evet ustam doğru tesbit. Duvarın üst kısmında bir çökme olmuş. Bir metre derinliğinde. Onu incelerken duvardaki haçı görüp yoğunlaştım.Örgünün ortasındaki taşta haç işareti var iyi incele derim
usta
Eyvallah ustam doğru dersin. Üç de gidilir beş de gidilir. Ben bu konuya daha teferruatlı bir arge ile dönüş yapayım. Ben de tam haç diyemedim. Sağ sola bakayım belki daha göz alıcı bir şey de çıkar.Hac dedigin cok net degil kardasim.
Acele etme.
Gerekirse 5-10 kez git.
Guzelce fotografla.
Bosluklari, odalari teyit et.
100 dusun 1 is yap.
Madem yer musait tavsiyemi dinle, acele etme insallah.
Unutmayalim:
ONCE TESPİT SONRA İŞLEM
İhtimallere gore islem adami biktirir.
Sen fotograflamayi usulune uygun yap,
sana net noktalar isaretlenecektir.
Kolay Gelsin
Grafik karşıda nereye bakmaktadır o alanıda bir göz gezdirip araştırıver inş.Kolay gelsin.Evet ermeni vadisi ve yakında kilise var. Vadiyi detaylı inceleyemedim. Ramazanda biraz ara verdim gezilere. Uygun zamanda detaylı resimlerle konuyu güncellerim.
Nokta atışı!!!