Üçgen oyma

kazama

İnanıyorsan denemeye değer !
Son yukledigin resimlerde yer 2 tane kaya var devam oraya doğru yer işin ucu yine toprağa çıkıyor yığma doldurma toprak alınacak mecbur .

Şirvan

Operatör
Ekli dosyayı görüntüle 155024

Şirvan ustam, en dar ucu batıya bakıyor. Güney ucunda ise yuvarlak var. Diğer iki uçtan farklı. Dere yatağında çatal yapan yer yok. Biraz ilerde ekin tarlaları var orada bitiyor.
Ücgenin tüm kenarları 30 cm diyorsun birde daire veya yuvarlak var dedin yuvarlak dediğin sunak değil herhalde eğer daire şeklinde cizim ise bu kayanin kendisinde olur girişi eğer cukur ise farklı mana çıkar. Cubuk ile bu kayanin etrafını toprakla birleştiği yerleri iyice incele kontrollerini yap 2.si batı tarafında 70 ile 90 cm lik düz kapak taşı ara girişin önunde olur tünelin üstünü kapatmak için kullanılir altı topraktır bu topraklı kisım temizlenir girişe ulaşılır

Sharpa

Aktif Üye
Ücgenin tüm kenarları 30 cm diyorsun birde daire veya yuvarlak var dedin yuvarlak dediğin sunak değil herhalde eğer daire şeklinde cizim ise bu kayanin kendisinde olur girişi eğer cukur ise farklı mana çıkar. Cubuk ile bu kayanin etrafını toprakla birleştiği yerleri iyice incele kontrollerini yap 2.si batı tarafında 70 ile 90 cm lik düz kapak taşı ara girişin önunde olur tünelin üstünü kapatmak için kullanılir altı topraktır bu topraklı kisım temizlenir girişe ulaşılır
Yuvarlak dediğim bezelye büyüklüğünde. Üçgen oymanın güney ucu.Ekli dosyayı görüntüle 155088

Sharpa

Aktif Üye
Ekli dosyayı görüntüle 155056

Üçgen oyma hesap kitap işidir büyüklüğü itibari ile ve yandaki kesim izlerine aldanarak umut ederek kırmızı ile işaretlediğim yerlerden birinde giriş düşünüyorum ilk hedef te oralar , lakin daha önceki tecrübelerim de yaşadığım seri üçgen oyma faciaların da her defasında tamam burası dememe rağmen 10 mt 20 mt ilerde bir tane daha buldum anladım ki üçgenler mezara yaklaştıkça küçülüyor ve son nokta üçgeni eşit kenar oluyor. Bol şans
Üstadım, bu üçgene ait olduğuna kesin olduğuna inandığım bir yer keşfettim. Toprak dolguyu aldım. Altından çıkan büyük bi kayada çok düzgün kibrit kutusunun yarısı büyüklüğünde bi üçgen buldum. Birde diğer kayada yuvarlak daire var. Sana naçizane sorum, girişi nasıl bulucam. Yardımcı olursan sevinirim. Saygılar.

Turko

Uzman
Üstadım, bu üçgene ait olduğuna kesin olduğuna inandığım bir yer keşfettim. Toprak dolguyu aldım. Altından çıkan büyük bi kayada çok düzgün kibrit kutusunun yarısı büyüklüğünde bi üçgen buldum. Birde diğer kayada yuvarlak daire var. Sana naçizane sorum, girişi nasıl bulucam. Yardımcı olursan sevinirim. Saygılar.
Ustam edindiğim tecrübelerde işaretlerin ebatları küçüldükçe son noktaya yaklaşmış olursun. Resimler var ise paylaşın görelim belki gözünüzden kaçan başka bir anlam yükleyen işaret vardır.