Maalesf yok. Yarın ancak.Taşların çıkmış halinde görelim varmı resimleri.
Maalesf yok. Yarın ancak.Taşların çıkmış halinde görelim varmı resimleri.
Ekli dosyayı görüntüle 155036Az daha genisten çekilmiş resmi varmı ?
Tamam bide temizleyin açın kayayi halıyı kaldırın birazMaalesf yok. Yarın ancak.
O iş kolay ustam. Yeterki giriş ana kayada olsun.Tamam bide temizleyin açın kayayi halıyı kaldırın biraz
Bak iş nasıl çözülecek ama o toprağın kalkması lazım net olması için .
Ekli dosyayı görüntüle 155049Son yukledigin resimlerde yer 2 tane kaya var devam oraya doğru yer işin ucu yine toprağa çıkıyor yığma doldurma toprak alınacak mecbur .
Şirvan ustam, oymanın içinde bir üçgen daha var. Uzunluğu 10 cmEkli dosyayı görüntüle 155050Üçgenin en kısa kenarı kaç cm üçgenin iç acılarından en küçük olan batıyamı bakıyor. Dere yatağında çatal yapan yerde yığma varmı bunlarin cevabini ver birşeyleri netleştirelim
Ücgenin tüm kenarları 30 cm diyorsun birde daire veya yuvarlak var dedin yuvarlak dediğin sunak değil herhalde eğer daire şeklinde cizim ise bu kayanin kendisinde olur girişi eğer cukur ise farklı mana çıkar. Cubuk ile bu kayanin etrafını toprakla birleştiği yerleri iyice incele kontrollerini yap 2.si batı tarafında 70 ile 90 cm lik düz kapak taşı ara girişin önunde olur tünelin üstünü kapatmak için kullanılir altı topraktır bu topraklı kisım temizlenir girişe ulaşılırEkli dosyayı görüntüle 155024
Şirvan ustam, en dar ucu batıya bakıyor. Güney ucunda ise yuvarlak var. Diğer iki uçtan farklı. Dere yatağında çatal yapan yer yok. Biraz ilerde ekin tarlaları var orada bitiyor.
Yuvarlak dediğim bezelye büyüklüğünde. Üçgen oymanın güney ucu.Ekli dosyayı görüntüle 155088Ücgenin tüm kenarları 30 cm diyorsun birde daire veya yuvarlak var dedin yuvarlak dediğin sunak değil herhalde eğer daire şeklinde cizim ise bu kayanin kendisinde olur girişi eğer cukur ise farklı mana çıkar. Cubuk ile bu kayanin etrafını toprakla birleştiği yerleri iyice incele kontrollerini yap 2.si batı tarafında 70 ile 90 cm lik düz kapak taşı ara girişin önunde olur tünelin üstünü kapatmak için kullanılir altı topraktır bu topraklı kisım temizlenir girişe ulaşılır
Üstadım, bu üçgene ait olduğuna kesin olduğuna inandığım bir yer keşfettim. Toprak dolguyu aldım. Altından çıkan büyük bi kayada çok düzgün kibrit kutusunun yarısı büyüklüğünde bi üçgen buldum. Birde diğer kayada yuvarlak daire var. Sana naçizane sorum, girişi nasıl bulucam. Yardımcı olursan sevinirim. Saygılar.Ekli dosyayı görüntüle 155056
Üçgen oyma hesap kitap işidir büyüklüğü itibari ile ve yandaki kesim izlerine aldanarak umut ederek kırmızı ile işaretlediğim yerlerden birinde giriş düşünüyorum ilk hedef te oralar , lakin daha önceki tecrübelerim de yaşadığım seri üçgen oyma faciaların da her defasında tamam burası dememe rağmen 10 mt 20 mt ilerde bir tane daha buldum anladım ki üçgenler mezara yaklaştıkça küçülüyor ve son nokta üçgeni eşit kenar oluyor. Bol şans
Ustam edindiğim tecrübelerde işaretlerin ebatları küçüldükçe son noktaya yaklaşmış olursun. Resimler var ise paylaşın görelim belki gözünüzden kaçan başka bir anlam yükleyen işaret vardır.Üstadım, bu üçgene ait olduğuna kesin olduğuna inandığım bir yer keşfettim. Toprak dolguyu aldım. Altından çıkan büyük bi kayada çok düzgün kibrit kutusunun yarısı büyüklüğünde bi üçgen buldum. Birde diğer kayada yuvarlak daire var. Sana naçizane sorum, girişi nasıl bulucam. Yardımcı olursan sevinirim. Saygılar.