Üçgen

jeolog

Uzman
zaz12 ustam kuyu dibi ana kayalardan bir tanesinin üzerindeydi, yere 20-30cm. Solundaki kaya ile arası açık. Sol altında bir yuva var içi toprak dolu. Yuva doğal. Üçgen kuyunun tam kuzey duvarına denk geliyor yuva da öyle. O yuvanın içinde de ne alakaysa inşaatlarda kullanılan bir demir parçası çıktı onu da tesadüfen düşüp içinde kalmıştır diye yorumladım. Ki siz de aynı şeyi düşünürsünüz.
Ekli dosyayı görüntüle 145052

Son düzenleme:

timur964

konularim
kutsal bir işaret çıkacak gibi geliyor hayırlısı resimler gelsin bakalım işallah jeolog ustam

zaz12

Bilgili Üye
zaz12 ustam kuyu dibi ana kayalardan bir tanesinin üzerindeydi, yere 20-30cm. Solundaki kaya ile arası açık. Sol altında bir yuva var içi toprak dolu. Yuva doğal. Üçgen kuyunun tam kuzey duvarına denk geliyor yuva da öyle. O yuvanın içinde de ne alakaysa inşaatlarda kullanılan bir demir parçası çıktı onu da tesadüfen düşüp içinde kalmıştır diye yorumladım. Ki siz de aynı şeyi düşünürsünüz.
Ekli dosyayı görüntüle 145052
Yer bir höyük veya kiliseye yakın olabilir. 300 metre kuzey yönünde olabilir. Siz bir ev veya kapalı bir odadan girmiş olabilirsiniz :) kuzey doğu tarafından direk in aşağıya .Bir duvar çıkacak .boş küp de çıkabilir küçük yuvarlak delikli taşlar çıkabilir atmayın ve yönünü net olarak belli edecek olanlar . Burda ana merkeze giden tünel var. Boyutları net bir şekilde yaz üçgen ve diğer işaretin. İkinci olarak kuzey dediğin yönleri net şekilde bize aktar. İşaretin üzerinde küçük murc izi var mı ? Bir foto olsa daha iyi olur

toyalp

Bulaşan mazlumun ahıdır.Kainat bu yükü kaldıramaz.
Süper Moderatör
Takipteyim heyecanlı olmaya başladı :) jeolog ustam resimlere beni etiketler misin rica etsem :)