guzel hatiran varmis bu ulkenin her karis topraginda kimi 50 cm de kimi 15 mt de illaki bisey var.bulmasi kolay cikarip islemesi zor oyuzden sadece altin gumus obje pesindeyiz heykel lahit kitap isleri diyare circir yapar adamiUstam valla o isi bi kere yaptim uludagda genckene.Hemde eski bir han yaninda bukunan kiremit ocagagi hibi bir yerdi.Tabi ozaman hepimiz zir cahil takildik merakli bir arkadasin pesine baktik merdiven cikiyor kazdikca kaz allah kaz sonra dedikki bu is boyle olmaz aga arkeolog degiliz biz git dedektor bul gel.Bulup gelmis saolsun .heycanla baslatik fezinmeye bi yerde ottu alet ekrandada kocaman gold yaziyor.Vay dedik mali bulduk .basimizdada bi hoca dua okuyo 30 cm kazdik koca bir tuborg gold kutusu. Ama oyle bi cikti ki tam gold yazan yer acildi once .tabi evrenin bu sakasindan sonra biraktik arkadasin pesinde gezmeyi .
Neyse boyle komik bi animiz olmustu .Onun icin derin islerle pek alakam yok usta tektek icin rotalar hazirliyorum kendime.
Kitaplarda gecen 68 tane falan kilise vardi bursaya bakan cephede yillardir sadece birnin kalintilarina rastladik biz .Tabi rastladigimizda bilgimiz yoktu sonradan ogrendik .
Amacim bolgeyi bilsemde eski hallerini yahut kitaplarda haritalarda gecen bolgelerini yasanmis yerlerini cok bilmiyorum o yuzden sormak istedim.
kardeş tek tek için bir tane cihaz al tavsiyem garret serileri bak işine geleni al sana yeter iyi tek tek yaparsınAynen katiliyorum ustam bizim harcimiz degil oyle isler candan maldan oluruz falan ben sahilde denizde ormanda dusenleri bulsam yeter