Dedektorburada Banner Mobile

Ustalar Bi bakın hele

sef_er

Operatör
Dogo çok makina tavsiyeleri oldu son zamanlarda ama ben merak ettim iddiali oldugunu tahmin ediyorum, Gönül_Eri ustanin da kafasi karıştı

R00T

Profesyonel
Co Admin
Bir işaretin Bir bölgenin geçmişinin medeniyet kültür özellikle ölü gömme geleneklerini kutsalları dinleri işaretleri hakkında bilgin sağlam olcak .Tabiaattan zeminden anlayacan.Çubuk kullanmayı bilcen çubuğun olcak ek olarak bir cihazın destek olcak.O zaman işe yarar.En önemliside neyi nerede niçin aradığını bilecen.
Saygı ve Sevgi ile

Dogo

Aktif Üye
@Gönül_Eri hemserim dusuncen yanlış, vlf dedektörler derin görmez, derinlik arttıkça ayrim yapamaz; pulse dedektör derin gorur ama iyi olmazsa o kadar derini habire kazar demir, kursun koleksiyonu yaparsin, kalitelisi bi araba fiyati
Şimdi dedektörlerde jelatin kurşun bu tek tekçilerin kabusu oluyor bu dediklerim İnan’ın değerli konumundadır o bulduklarınız kurşunların çoğu saf kurşundur kilosuna bir bakın derim o yüzden dir bu mesela ... ayrıca yüzeydeki bir altına 1 mt den öten bir cihaz toprakta 40-50 cm düşer buda olsun okadar katman var ama tek parayı 1 mt den alan bir dedektör 1,5 mt den küpü bak nasıl çıkarır gör :)

szihoprenic

Bilgili Üye
Gönül_Eri bende cok baktim minelab ve garretten sasmiyacan ama bu rutus da iyi gibi artik bütçeye göre bakacan

Dogo

Aktif Üye
@Dogo çok makina tavsiyeleri oldu son zamanlarda ama ben merak ettim iddiali oldugunu tahmin ediyorum, @Gönül_Eri ustanin da kafasi karıştı
ben vlf de adrenalin pulse hepsini kullandım ama ayrım olarak minelap a kefilim derinlik olarak ta makina tavsiyem Burdur minelap 4500 fiyat olarak ta diğerlerine göre iyi ama her zaman diyorum istenileni bu karşılar fakat daha öncede dedim uygun bir cihaz bakılıp tecrübelerle makine büyütmek en mantıklısı çünkü makine sizi değil siz makineyi kullanırsanız hem paranız hem de hevesiniz hep sizde kalır

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
Dogo ustam o dediğin cihaz övülen bi marka da bise biraz tuzlu. Ama bilgiler için çok tşk ederim ustam :)

sef_er

Operatör
Gönül_Eri hemserim heryer supurulmus bulamazsinnn, cok az dahi olsa daha derin ve ayrimi iyi cihaz para kazandırır, 4500 niye biliyormusun cunku onlar orjinal ustam

sef_er

Operatör
BulursamKader25 ustamla aran iyi ondan yardım iste özelden bence, Gönül_Eri sana en az maliyetle nasil yapacağını soyler gibi geliyor bana, cunku insanın halinden iyi anliyor

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
sef_er ustam Allah razı olsun yarın ustamız ile bu konuyu bi konuşayım en iyisimi