Ustalar Bir El Atın

Revenge666

Member
Usta sen neye gore işlem yapmaya başladın. Dumduz arazi. Burada hiçbirşey yokki.

eser34

Nasip Vaktine Esir...
Moderatör
Ustam ben buradan hic birsey anlamadim..kinununbasini da okudum cikan parcalara baktim fakat bunlar bir emare olarak kayda alinamaz "bence".yillar once tarlada calisanlara getirilmus bir TESTI SU da olabilir..ibtumalleri iyi dusunup calisma yapmak lazim.tespit ve yuzey arastirmasi olmadan olmaz.bolgenin tarihi bilinmeden olmaz.herkes heryer icin bir seyler soyler..mahdem oyle soyleyenler neden caliamiyor diye ben olsam kendi kendime sorardim..kolay gelsin..

krosebaba58

Yeni Üye
Usta sen neye gore işlem yapmaya başladın. Dumduz arazi. Burada hiçbirşey yokki.
Ustam 2 sene önce bura yığılıydı şimdi çöküntü yaptı fotoğrafta belli değil belki ama bölge çökük aile büyükleride burada birsey olduğunu söylemişler zamanında kazdığımız bölgede 3 defa dedektör ötmüş

Revenge666

Member
Ustam 2 sene önce bura yığılıydı şimdi çöküntü yaptı fotoğrafta belli değil belki ama bölge çökük aile büyükleride burada birsey olduğunu söylemişler zamanında kazdığımız bölgede 3 defa dedektör ötmüş
Belliki kafaya takmışsın söylentiler seni epey etkilemiş :) en azından çubukla bir bak. Çubuk kullanamiyorsan 2 metre daha kaz birsey çıkmadığını görünce en azindan içinde kalmaz ne diyeyim kolay gelsin

Mhmt82

Moderatör
Moderatör
@krosebaba58 evet çöküntü var ama obrukmu veya senin düsünďüğün gibi birseymi bilinmez.nasiptir bu isler ama tespit şart arkadaşm ondan sonra işlem..