t 964 R
Aktif Üye
burayı sanırım size gösterdi bence ilgilenmeyin para falan sakın vermeyin altı blok taş olan yer yeni kapatılmışyerisiz bulduysanız ustalarım yönlendirecektir acele etmeyin dikkat edin
Nasıl uyguladığını söyler misin?Usta ben anlamadım kraking denedim banamısın demiyor 1 gün oldu kayayı çözemedi.
Hilti ye elmas başlık takıp 15 cm 6 delik açtım oda zar zor.Nasıl uyguladığını söyler misin?
Kayayı delemezken krangı nasıl uyguladın oraya?
Usta durum şuan böyle 1 metre kazabildim daha. Kapağın başında mihrapa benzeyen yerde şöyle bir harçla karşılaştım.Nasıl uyguladığını söyler misin?
Nasıl uyguladığını söyler misin?
Çok güzel bir resim Tebrik ederim.Usta durum şuan böyle 1 metre kazabildim daha. Kapağın başında mihrapa benzeyen yerde şöyle bir harçla karşılaştım.
olacak olacak Allah’ ın izniyle abi.İlgiyle okuyoruz takip ediyoruz Şu kahrolası yere karotmu atıyorsun napiyorsun bir görüntü al artık.... Biz çatladık burada be mübarek
İlgiyle okuyoruz takip ediyoruz Şu kahrolası yere karotmu atıyorsun napiyorsun bir görüntü al artık.... Biz çatladık burada be mübarek
Ustalarım harçın sonuna geldim. Giriş bulamadım. Size de danışmak istedim bundan sonraki adımlarım nasıl olmalı.olacak olacak Allah’ ın izniyle abi.
Son dönemeç!!!
Fotoğraflar mısın çalışma alanını?Ustalarım harçın sonuna geldim. Giriş bulamadım. Size de danışmak istedim bundan sonraki adımlarım nasıl olmalı.