Ya kilisenin birinde zemin kanalı takip edip bir yere gidiyorsun, kapak olabilecek bir kaya buluyorsun ki çalışma esnasında karşına omega çıkıyor. İşaret ettiği yere çalışmaya devam ediyorsun karşına bu şekilde bir mihrap kaya çıkıyor, dört bir yanı harçlı. Daha ne olacaktı, kapıda seni karşılayıp buyrun mu diyeceklerdi anlamadımki. Kır bak işte altında ne var??
Elinde cihaz var tut bakalım ne gösterecek??
Karotun var, del sal kamerayı daha ne diyeyim. Konunun başından beri tüm içtenliğimle bir şeyler söylemeye çalıştım, daha söylediklerime inanmayıp halen soru soruyorsun. Kır bak usta altında ne var? Dört bir yanına cihaz tut. Ben aynı kapağın altından 4 kere giriş gördüm, 2 sinde papazın naaşı kapağın altına resmen yapıştırılmıştı. Hepsinden de mahzene girildi. Anlayamıyorum gerçekten..........
Tak 100 lük bir uç sal aşağı usta.
Elinde cihaz var tut bakalım ne gösterecek??
Karotun var, del sal kamerayı daha ne diyeyim. Konunun başından beri tüm içtenliğimle bir şeyler söylemeye çalıştım, daha söylediklerime inanmayıp halen soru soruyorsun. Kır bak usta altında ne var? Dört bir yanına cihaz tut. Ben aynı kapağın altından 4 kere giriş gördüm, 2 sinde papazın naaşı kapağın altına resmen yapıştırılmıştı. Hepsinden de mahzene girildi. Anlayamıyorum gerçekten..........
Tak 100 lük bir uç sal aşağı usta.