@ibrhm
Bilgili Üye
İLK DEFA ,BU GÜN METRAJLA YER VERDİM ,KONULARI OKURSANIZ GÖRÜRSUNUZ.
GENELDE ÖYLE BİR ŞEY YOK.
RAHATSIZ OLDUYSANIZ BANLARSINIZ.
OLUR BİTER BİLEN BİLGI PAYLAŞMASIN ÖYLEMİ?
BİLDİĞİM KONUYA BİLMİYORUM'MU DİYEYİM. Konu sahibi anlatıyor ,sorularım karşılık buluyor, CEVAP VERMEYEYİMMI?
BİLİMDEN BAHSEDIYORUM EVET...
BİR SULTA VAR AŞILAMAYAN!!
KAÇ KİŞİ NASIL OLDUĞUNU SORA BİLDİ?
BİLGİ SUNMAK AMAÇLI AÇTIĞIM KONUDA
SİZ ve Bir kişi daha ön kesmek için çırpındınız... Kimse farklı bilgisini paylşamıyacakmi? Ama genel bilgiler yazdığım konular içerişnde var.
EVET ARKADAŞLAR BİLİM ve ÇUBUK konulu yazıda biraz karmaşık ama çaba gösteren bu eşiği aşar. ve Yine başka bir arkadaşın açtığı Çubuk konusunda detay.
Rahat çözmek için kundagınizi ,aynı metalden ,, bir yay gibi sararak kundak yapın.. Ve bu konuya inanırsanız başarırsınız..
NEREDEN BİLIYORSUNUZ YANLIŞ YÖLERDİĞIMİ. YANIMDAMISINIZ??
GENELDE ÖYLE BİR ŞEY YOK.
RAHATSIZ OLDUYSANIZ BANLARSINIZ.
OLUR BİTER BİLEN BİLGI PAYLAŞMASIN ÖYLEMİ?
BİLDİĞİM KONUYA BİLMİYORUM'MU DİYEYİM. Konu sahibi anlatıyor ,sorularım karşılık buluyor, CEVAP VERMEYEYİMMI?
BİLİMDEN BAHSEDIYORUM EVET...
BİR SULTA VAR AŞILAMAYAN!!
KAÇ KİŞİ NASIL OLDUĞUNU SORA BİLDİ?
BİLGİ SUNMAK AMAÇLI AÇTIĞIM KONUDA
SİZ ve Bir kişi daha ön kesmek için çırpındınız... Kimse farklı bilgisini paylşamıyacakmi? Ama genel bilgiler yazdığım konular içerişnde var.
EVET ARKADAŞLAR BİLİM ve ÇUBUK konulu yazıda biraz karmaşık ama çaba gösteren bu eşiği aşar. ve Yine başka bir arkadaşın açtığı Çubuk konusunda detay.
Rahat çözmek için kundagınizi ,aynı metalden ,, bir yay gibi sararak kundak yapın.. Ve bu konuya inanırsanız başarırsınız..
NEREDEN BİLIYORSUNUZ YANLIŞ YÖLERDİĞIMİ. YANIMDAMISINIZ??
Son düzenleme: