Dedektorburada Banner Mobile

Ustalar yardım

Dedektorburada Banner Mobile

tntbaba

Yeni Üye
Kasa olma ihtimali varmıdır taşın üstündekiler murç isimidir bilgisi olan varsa daha önce kasa tecrubesi yaşıyan varsa bilgi verebilirmi

Efendi51

Editör
ustacığım burada cihaz kontrolü lazım, içinde ne var kimse bilemez, en basit cihaz bile bişe varsa görebilir, rast gele inşallah

tntbaba

Yeni Üye
ustacığım burada cihaz kontrolü lazım, içinde ne var kimse bilemez, en basit cihaz bile bişe varsa görebilir, rast gele inşallah
Sağol bizim takıldığımız bilassa doğal olup olmadığı konusu ben bariz yapma diyorum arkasasim doğal olduğunu savundu Berki buna benzer yapıda çalışma yapan varmı diye merak ediyorum

AGEMO

Aktif Üye
Sağol bizim takıldığımız bilassa doğal olup olmadığı konusu ben bariz yapma diyorum arkasasim doğal olduğunu savundu Berki buna benzer yapıda çalışma yapan varmı diye merak ediyorum
Merhaba tabii ki doğal değil ve doğal olmadığı gibi dedikleri de ortada... Buna benzer abartısız binlerce yer gördüm. Arkadaşınızla bahsi siz kazanmışsınız ama ona yine de söylemeyin. Boş verin doğal sanmaya devam etsin. Sonra içinde bir şey vardır diyerek bütün işaretler kırılıyor boş yere...

tntbaba

Yeni Üye
Sonucunu gerçekten merek ettiğim bir nokta yorumunuzda çalışma yapmam gerekti yönünde makina kontrolü yapicam sinyal alırsam malesef biraz zarar gorucektir buraya boş yerlerin konusunu açmamaya gayret ediyorum yerin tam derenin içinde yer alması ve işaret emareleri görünce ustaların fikrine sundum herkeze bol sarılar