BulursamKader25
Yaptigim Yorumlar; Resmi Kazilar İcin Gecerlidir.
Kiymetli Trajedi Kardesim,
Once espri mahiyetinde yazdigim ve sonuna emoji koydugum cumlemden dolayi senden ozur dilerim.
Genelde ilk kez yazdigim kardeslerime, tanismadan, muhabbet etmeden emoji kullanmazdim. Demek ki sizi kendime baslanguc da biraz daha yakin hissettim veya o an cok keyifliydim inan bilemiyorum. Latife mahiyetinde yazdigim bir sozdur.
Hepimizun hata yaparuz, kuluz beseriz, olur bunlar. Yeterki art niyet olmasin. Hakkini helal et insallah.
Zira senin o anki psikolojini bilemeyecegimden daha dikkatli yazmam lazimdi.
Bu hatamda bana ders olsun, bir daha daha ozenli olmaliyim, tum kardeslerime karsi.
İsyerinde her zaman vaktimiz olmuyor.
İmkan olcusunde katki vermeye calisiyoruz.
Bazan bazi konulari atliyoruz, konu sahibi ozelden yaziyor. Abi benim konuma da bir bakiver diyor. Gece yarisi da olsa bakmaya calisiyoruz insallah. Zira bu siteden ne maas aliyoruz ne de pirim. Sadece sizlerin duasina talibiz tum ustalar. Hedefe ulasan telefonunu kapatiyor, siteye gelmiyor uzun sure. Amma biz biliyoruz ki bize tesekkur edip dua ediyor. Bu da bize yetiyor.
Resumlerine bakayim tekrar.
Bu arada hatun bir is verdi onu acil yapmam lazim.)
Sonra yorumumu yazacagim insallah.
Sen dediklerimizi iyi anla ve asama asama yap.
Sitedeki kardeslerin olarak hepimiz seni hedefe ulastiramazsak hepimize ayip olur.
Sabret, acele etme gerisi kolay insallah.
Allah cc rizik dairesinde sana yazilani senle bulusturacaktur.
Ne eksik ne fazla, ne kadar ve NE ZAMAN murad ettiyse.
Sana dusen gayrettir.
Bize dusen de seni gayret edecegin yerlere yonlendirmek.
Ne ne zaman olacaksa, o zaman olacaktir.
Allah cc uçak kazasi vermesun, gerisi bir sekilde duzelir ve olur. At dertlerini takma kafana, derdi vereni dusun, O cc kukuna kalditamayacagi derd de vermez yuk de vermez. Elhamdulillah.
Once espri mahiyetinde yazdigim ve sonuna emoji koydugum cumlemden dolayi senden ozur dilerim.
Genelde ilk kez yazdigim kardeslerime, tanismadan, muhabbet etmeden emoji kullanmazdim. Demek ki sizi kendime baslanguc da biraz daha yakin hissettim veya o an cok keyifliydim inan bilemiyorum. Latife mahiyetinde yazdigim bir sozdur.
Hepimizun hata yaparuz, kuluz beseriz, olur bunlar. Yeterki art niyet olmasin. Hakkini helal et insallah.
Zira senin o anki psikolojini bilemeyecegimden daha dikkatli yazmam lazimdi.
Bu hatamda bana ders olsun, bir daha daha ozenli olmaliyim, tum kardeslerime karsi.
İsyerinde her zaman vaktimiz olmuyor.
İmkan olcusunde katki vermeye calisiyoruz.
Bazan bazi konulari atliyoruz, konu sahibi ozelden yaziyor. Abi benim konuma da bir bakiver diyor. Gece yarisi da olsa bakmaya calisiyoruz insallah. Zira bu siteden ne maas aliyoruz ne de pirim. Sadece sizlerin duasina talibiz tum ustalar. Hedefe ulasan telefonunu kapatiyor, siteye gelmiyor uzun sure. Amma biz biliyoruz ki bize tesekkur edip dua ediyor. Bu da bize yetiyor.
Resumlerine bakayim tekrar.
Bu arada hatun bir is verdi onu acil yapmam lazim.)
Sonra yorumumu yazacagim insallah.
Sen dediklerimizi iyi anla ve asama asama yap.
Sitedeki kardeslerin olarak hepimiz seni hedefe ulastiramazsak hepimize ayip olur.
Sabret, acele etme gerisi kolay insallah.
Allah cc rizik dairesinde sana yazilani senle bulusturacaktur.
Ne eksik ne fazla, ne kadar ve NE ZAMAN murad ettiyse.
Sana dusen gayrettir.
Bize dusen de seni gayret edecegin yerlere yonlendirmek.
Ne ne zaman olacaksa, o zaman olacaktir.
Allah cc uçak kazasi vermesun, gerisi bir sekilde duzelir ve olur. At dertlerini takma kafana, derdi vereni dusun, O cc kukuna kalditamayacagi derd de vermez yuk de vermez. Elhamdulillah.