Servet kurtuluş
Aktif Üye
Eyvallah kardeşimBirlikte çalışmak isterdim abim sağol yine de
Eyvallah kardeşimBirlikte çalışmak isterdim abim sağol yine de
Çok teşekkür ederim @vakko usta sağolMerhaba @Esmer bey
Cihaz harici orada sonuç alamassınız @Turko ustanın dediği gibi alan görüntü olarak karışmış gibi.
İlave olarak ben burdayım diyen bir işaret alanda yok veya var ben göremedim.
Çubuk işinde usta değilseniz paylaştığınız görseldeki alanda aldığınız boşluklar kayaların boşlukları olabilir.Net arge yapın ikilemde kalmayın.Elinizde net done yoksa hiç uğraşmayın orada.
Hahah ebem mi ebemi karıştırmayın lütfen ? ustam çabanizdan gayretinizden dolayı gerçekten çok teşekkür ederim yardiminiz icin minnettarım size.Allah iyilin versin emiiiiiiii yazdık olmadı resimli anlattık olmadı
taşların oldugu yerde oda var tünel girişi altraaftan cubuklrı iyi kulln
Ekli dosyayı görüntüle 268895
devmını oku bak Cubuk Cubukk Cubukkkkk her şey cubukla başlar cubukla biter
anlamadım dersen ebene başlıcaam
Baktığımızda işaret üst taraftamı?
İsaret benim tam resim çektiğim yerde işaretin üzerine çıkıp tam karsiyi cektimBaktığımızda işaret üst taraftamı?
İlk paylaştığınız oyukların iki yönüne yön veriyor, benim kanaatim oyukların etrafından altına doğru inilmesi gerektiğidir, yalnız metal algılanmazsa çalışmamanızda fayda var. Ayrıca oyukların olduğu kaya ve yanındaki kayada kapak olabilir. Selametle kalİsaret benim tam resim çektiğim yerde işaretin üzerine çıkıp tam karsiyi cektim
Tesekkur ederim abim sağol sonucu bildircem buradaİlk paylaştığınız oyukların iki yönüne yön veriyor, benim kanaatim oyukların etrafından altına doğru inilmesi gerektiğidir, yalnız metal algılanmazsa çalışmamanızda fayda var. Ayrıca oyukların olduğu kaya ve yanındaki kayada kapak olabilir. Selametle kal
Yorumunuz için teşekkür ederim üstadım. Çubukla metal tesbiti yapmak bana göre zor sadece boşluk bulabiliyorum. Ve düzeltmek istiyorum siz söyledikten sonra farkettim geometrik şekilde çizim yaptım hatta bir ara kafam karışmıştı bakın bu daha çok heyecanlandirdi beniMezar odasini/odalarini yapanlar kendilerine gore sifreleme yapmislar.
Kanaatime gore; mezarliktasiniz.
Bosluk aldiginiz yer, geometrik degilse bosluk olarak kabul etmeyiniz, 20 cm. oynasa bile.
En guzeli net metal tespitidir.
Buda zor bir meseledir.
Kolay Gelsin.