Ustalarim lütfen yardımcı olurmusunuz bilginize çok ihtiyacım var yönü neresidir anlamı nedir

vakko

Çok sevipte Taptığımız Başlara Taç Yaptığımız....
Merhaba @Esmer bey

Cihaz harici orada sonuç alamassınız @Turko ustanın dediği gibi alan görüntü olarak karışmış gibi.

İlave olarak ben burdayım diyen bir işaret alanda yok veya var ben göremedim.

Çubuk işinde usta değilseniz paylaştığınız görseldeki alanda aldığınız boşluklar kayaların boşlukları olabilir.Net arge yapın ikilemde kalmayın.Elinizde net done yoksa hiç uğraşmayın orada.​

Esmer bey

Yeni Üye
Merhaba @Esmer bey

Cihaz harici orada sonuç alamassınız @Turko ustanın dediği gibi alan görüntü olarak karışmış gibi.

İlave olarak ben burdayım diyen bir işaret alanda yok veya var ben göremedim.

Çubuk işinde usta değilseniz paylaştığınız görseldeki alanda aldığınız boşluklar kayaların boşlukları olabilir.Net arge yapın ikilemde kalmayın.Elinizde net done yoksa hiç uğraşmayın orada.​
Çok teşekkür ederim @vakko usta sağol

Esmer bey

Yeni Üye
Allah iyilin versin emiiiiiiii yazdık olmadı resimli anlattık olmadı

taşların oldugu yerde oda var tünel girişi altraaftan cubuklrı iyi kulln

Ekli dosyayı görüntüle 268895

devmını oku bak Cubuk Cubukk Cubukkkkk her şey cubukla başlar cubukla biter

anlamadım dersen ebene başlıcaam
Hahah ebem mi ebemi karıştırmayın lütfen ? ustam çabanizdan gayretinizden dolayı gerçekten çok teşekkür ederim yardiminiz icin minnettarım size.

Mirkut

Süper Moderatör
Süper Moderatör
İsaret benim tam resim çektiğim yerde işaretin üzerine çıkıp tam karsiyi cektim
İlk paylaştığınız oyukların iki yönüne yön veriyor, benim kanaatim oyukların etrafından altına doğru inilmesi gerektiğidir, yalnız metal algılanmazsa çalışmamanızda fayda var. Ayrıca oyukların olduğu kaya ve yanındaki kayada kapak olabilir. Selametle kal

Esmer bey

Yeni Üye
İlk paylaştığınız oyukların iki yönüne yön veriyor, benim kanaatim oyukların etrafından altına doğru inilmesi gerektiğidir, yalnız metal algılanmazsa çalışmamanızda fayda var. Ayrıca oyukların olduğu kaya ve yanındaki kayada kapak olabilir. Selametle kal
Tesekkur ederim abim sağol sonucu bildircem burada

BulursamKader25

Yaptigim Yorumlar; Resmi Kazilar İcin Gecerlidir.
Mezar odasini/odalarini yapanlar kendilerine gore sifreleme yapmislar.
Kanaatime gore; mezarliktasiniz.
Bosluk aldiginiz yer, geometrik degilse bosluk olarak kabul etmeyiniz, 20 cm. oynasa bile.
En guzeli net metal tespitidir.
Buda zor bir meseledir.
Kolay Gelsin.

Esmer bey

Yeni Üye
Mezar odasini/odalarini yapanlar kendilerine gore sifreleme yapmislar.
Kanaatime gore; mezarliktasiniz.
Bosluk aldiginiz yer, geometrik degilse bosluk olarak kabul etmeyiniz, 20 cm. oynasa bile.
En guzeli net metal tespitidir.
Buda zor bir meseledir.
Kolay Gelsin.
Yorumunuz için teşekkür ederim üstadım. Çubukla metal tesbiti yapmak bana göre zor sadece boşluk bulabiliyorum. Ve düzeltmek istiyorum siz söyledikten sonra farkettim geometrik şekilde çizim yaptım hatta bir ara kafam karışmıştı bakın bu daha çok heyecanlandirdi beni

Son düzenleme: